COMUNICATE — November 9, 2020 at 8:53 pm

KPMG anunță parteneriatul cu Aurachain

by

KPMG în România, lider în transformarea afacerilor și un consultant de încredere în transformarea digitală a anunțat încheierea unui nou parteneriat cu Aurachain, singura platformă low-code pentru crearea de aplicații digitale de automatizare a proceselor de business, cât și de aplicații de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain.

iStock_000000833867Medium1Acest parteneriat oferă clienților o nouă cale către inovație, combinând capabilitățile unice ale platformei low-code Aurachain cu expertiza KPMG în diferite industrii precum servicii financiare, retail și utilități.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România, explică: „Sunt nerăbdător să lucrez cu Aurachain în sprijinul clienților noștri în procesul de transformare digitală. KPMG în România are o experiență vastă în domeniu și am lansat recent un Centru de Excelență prin care asistăm clienții să beneficieze de oportunitățile generate în principal în zonele de inteligență artificială și Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordonează eforturile firmelor membre KPMG în acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adăuga experiența lor unică în dezvoltarea aplicațiilor prin utilizarea low-code la competențele existente și vom crea noi servicii pentru clienții noștri”.

„Sunt încântată de parteneriatul cu Aurachain, o etapă naturală în dezvoltarea KPMG Lighthouse în România în ceea ce privește atât extinderea rețelei de parteneriate strategice, cât și completarea expertizei echipei cu noi cunoștințe și capabilități. Echipa KPMG Advisory va parcurge o perioadă de formare tehnică și vom putea oferi proiecte complexe de transformare digitală clienților noștri din România și Republica Moldova”, spune Anemari Ionescu, Director Soluții Digitale, KPMG România și KPMG Lighthouse.

Împreună, Aurachain și KPMG, vor ajuta clienții să accelereze semnificativ inițiativele digitale, să dezvolte soluții inovatoare în doar câteva zile și să își transforme operațiunile într-un termen mult mai scurt decât era posibil până acum.