Foto-Video-Audio — November 9, 2020 at 1:41 pm

Televizoarele TCL sunt un plus pentru orice cămin

by

TCL 50EP685Toamna vine cu reduceri de invidiat pentru pasionații de produse performante care își doresc să dea un plus de culoare casei, mai ales pe timp de pandemie, și toată lumea știe că între patru pereți nu există spațiu de evadare mai ademenitor decât cel oferit de lumea filmelor. Dar ca să te bucuri de adevărata experiență cinematografică ai nevoie de un televizor care să țină pasul cu timpurile. TCL vine cu o varietate de produse la prețuri care nu o să-ți usuce buzunarul în aceste vremuri schimbătoare, iar în această perioadă găsești câteva reduceri care fac diferența în portofelul tău la eMAG.  

Seria EP 685 este combinația perfectă între design-ul Frameless Ultra Slim Metal și o calitate a imaginii 4K HDR PRO, cu o gamă variată de culori și, în plus, cel mai avansat sistem Smart TV al prezentului: AndroidTV cu Google Assistant încorporat, împreună cu tehnologia de cinema Dolby Vision.
Această serie a fost gândită pentru cei care pun preț pe eleganță, pe calitatea ireproșabilă a imaginii și accesul rapid, ușor și comod, la conținutul preferat.

Câteva din plusurile care evidențiază televizorul pe piață:

• Calitatea deosebită a imaginii: Picture Performance Index (PPI), combină tehnologia avansată de procesare a imaginilor (4K-UHD, HDR, Micro Dimming, panou pe 10 biți), ajungând la un PPI de 1700. Te bucuri de culori cu 30% mai pure, reproduse cu precizie, și, fără îndoială, vei observa de la prima vizionare diferența semnificativă în comparație cu ecranele LED tradiționale;
• Sistemul Dolby Audio îți oferă un sunet de o calitate excepțională, care te va lansa direct în mijlocul acțiunii;
• Sistemul inovator Dolby Vision revoluționează întreaga experiență vizuală, poveștile se derulează în living-ul tău prin forța și claritatea imaginilor, profunzimea detaliilor, naturalețea umbrelor și contrastului;
• Opțiunea Chromecast încorporată îți permite să distribui rapid fotografii, videoclipuri, muzică și alte tipuri de conținut de pe telefonul sau tableta preferată, direct pe televizor.

Cea mai interesantă caracteristică a acestui produs este Google Assistant & Google Voice Search, un serviciu care îți permite să vorbești cu televizorul.

Dacă înainte, când vorbeai singur în casă se presupunea că ai nevoie de ajutor, acum are cine să-ți ofere acest ajutor în timp real.  Android TV are încorporat Google Assistant*, astfel cu cât vorbești mai des cu televizorul, cu cât îi ceri să-ți deschidă serialul preferat, să-ți spună vremea, să dea sunetul mai tare sau mai încet ori luminozitatea mai intensă, ajuți la optimizarea sistemului în așa fel încât să răspundă exact nevoilor tale într-o manieră cu totul inedită.

Produsul face parte din gama pe care TCL o consideră forward-thinking care promite să includă inteligența artificială în maximizarea experienței TV.

*Asistentul Google nu este disponibil în anumite limbi și țări. Asistentul Google necesită o conexiune la rețeaua de internet/date mobile. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de rețelele și dispozitivele folosite.

Și surprizele plăcute nu se termină aici. Cu televizoarele din seria EP 685 descoperi un prieten în Amazon Alexa, vocea care este întotdeauna disponibilă și pregătită să-ți redea muzica preferată, să-ți citească știrile, să schimbe canalul TV și multe altele.

În plus, seria EP 685 vine și cu un design modern, frameless, subțire, care se încadrează cu ușurință în orice colț al casei tale. Și cum televizorul nu e doar o fereastră către universul filmelor, știrilor sau al programului tău preferat, cu sistemul Android ai beneficiul de a te bucura de acces la Google Play Store, astfel vei fi la curent cu noutățile și cu cele mai în vogă aplicații: de la Netflix și YouTube, până la selecții variate de jocuri pentru momentele în care vrei să te relaxezi cu adevărat.

Caracteristici generale:
• Diagonală display: 127 cm
• Tip TV: Smart TV
• Sistem de operare: Android
• Claritate imagine: 4K
• Culoare: Negru
• Format display: Plat
• Tehnologii imagine: Micro Dimming Pro, Mega Contrast, Digital Noise Reduction, Film Mode, UHD Upscaler, UHD Premium color extender, HDR
• Tehnologii audio: Dolby Atmos, Dolby AC-4, Dolby TruHD
• Eficiență energetică: Clasa A
• Consum energie electrică: 135 W
• Conectivitate wireless:Wi-Fi.

Televizorul Smart LED TCL 50EP685,  de 127 cm, Ultra HD 4K, Android este disponibil acum la eMAG la prețul de doar 2.249 de lei față de prețul inițial de 3.199 lei, astfel beneficiezi de o ofertă cu aproape 30% reducere.