Aplicatii — November 11, 2020 at 5:48 pm

Huawei dezvăluie o nouă campanie, realizată în parteneriat cu 7card

by

Huawei Consumer Business Group România dezvăluie o nouă campanie inedită pentru utilizatorii HUAWEI AppGallery, lansată în parteneriat cu 7card. Aplicația care le oferă beneficii importante utilizatorilor care dețin un abonament 7card este prezentă în magazinul virtual din data de 15 octombrie. Ca o continuare a parteneriatului, cele două companii anunță lansarea unei campanii speciale în următoarea perioadă.

7card - Explore it on AppGalleryAplicația 7card integrează cele mai noi tehnologii din portofoliul Huawei Mobile Sercives și respectă toate criteriile de securitate și de conformitate cu toate standardele internaționale și locale. Astfel, în momentul în care o accesează, utilizatorii se bucură de o experiență plăcută, rapidă și sigură. În plus, aplicația le oferă acces la beneficiile importante disponibile prin intermediul abonamentului 7card oriunde și oricând.

„Utilizatorii Huawei și-au dorit ca aplicația 7card să fie disponibilă pe dispozitivele lor, iar noi am făcut toate demersurile necesare pentru a lista această aplicație importantă în HUAWEI AppGallery. Faptul că aplicația s-a bucurat de un număr mare de descărcări a condus la următorul pas, acela de a lansa o campanie specială alături de noul nostru partener, sub forma unei tombole cu premii atractive”, declară Ciprian Mirea, Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Campania se va desfășura în perioada 11 noiembrie – 23 noiembrie, iar participanții vor avea șansa de a câștiga un telefon sau o tabletă din portofoliul Huawei. Pe lângă aceste premii principale, Huawei și 7card au pregătit o serie de surprize pentru toți participanții la tombolă.

„Dintotdeauna am vrut ca 7card să fie un serviciu accesibil și am ajuns lideri de piață venind cât mai aproape de nevoia de mișcare a angajaților companiilor din România. Ne bucurăm să extindem acum accesul către utilizatorii tuturor tipurilor de smartphone-uri Huawei. E un pas firesc pe care să îl facem, aliniat cu viziunea noastră de a facilita accesul cât mai multor români la sport, în săli, dar și online. În prezent, aproape 15.000 de utilizatori Huawei folosesc 7card și sperăm ca tot mai mulți să se bucure de el”, declară Andrei Crețu, Fondator 7card.

Pentru a intra în concurs, utilizatorii trebuie să dețină un abonament 7card activ (7card Full sau 7card @Home) și să introducă datele personale în formularul de concurs. Cei care îndeplinesc aceste condiții se înscriu automat în tombolă. Tragerea la sorți va avea loc în zilele de 16 noiembrie, respectiv 23 noiembrie. În plus, utilizatorii de telefoane mobile Huawei se pot înscrie în perioada 11 noiembrie – 23 noiembrie pe formularul dedicat acestora de pe pagina campaniei pentru a primi 2 săptămâni gratuite de abonament 7card @Home.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.7card.ro/premiihuawei.