NEWS — November 12, 2020 at 5:07 pm

Eaton are două certificate de securitate cibernetică IEC și UL pentru procesele de dezvoltare a produselor

by

sigla-eatonÎn timpul forumului Perspective în Securitatea Cibernetică, compania de gestionare a energiei electrice Eaton a anunțat că este prima companie care are procesele sale de dezvoltare a produselor certificate atât de Comisia Electrotehnică Internațională (IEC), cât și de organizația globală de știință a siguranței UL. Certificările accentuează poziția de lider al companiei Eaton în a asigura clienții că soluțiile sale conectate sunt conforme cu specificațțiile conforme din industrie.

Analiștii estimează că până în 2025 la nivel global se vor cheltui aproape 950 miliarde USD pentru implementarea soluțiilor de internet industrial al obiectelor (IIoT). Pe măsură ce organizațiile își extind amprenta digitală, devine imperativ să fie protejate disponibilitatea, integritatea și confidențialitatea sistemelor lor. Abordarea Eaton a securității cibernetice avansează mediile de încredere într-o lume hiperconectată, prin integrarea securității cibernetice la baza inovației pentru dezvoltarea produselor și procesele sale de proiectare.

Atât IEC 62443-4-1, cât și UL 2900-1 au validat că procesele Eaton utilizate pentru a dezvolta produse și soluții sunt conforme cu standardele din industrie.