Productie — November 13, 2020 at 3:09 pm

Tehnologia viitorului vine în România prin prima pompă inteligentă din lume: Wilo-Stratos MAXO

by

club itc_WILO234588_Wilo_Stratos_MAXOÎn orice demers, ne dorim întotdeauna excelența, cu atât mai mult atunci când vorbim despre lucruri care ne pot face viața mai ușoară și care sunt special gândite pentru a răspunde nevoilor noastre.

Grupul Wilo, producător premium în domeniul pompelor și sistemelor de pompare, prezent în România din 1998, răspunde cu soluții la nevoile noastre legate de încălzire, aer condiționat și răcire. Din dorința de a fi mereu aproape de consumator și de a-l sprijini pas cu pas în procesul de folosire a produselor, Wilo face diferența prin strategia de digitalizare care urmărește să pună utilizatorul în prim-plan, oferindu-i soluții accesibile și ușor de implementat.

#1 Prima pompă inteligentă din lume

Cu prima pompă inteligentă din lume: Wilo-Stratos MAXO, saltul în viitor nu a fost niciodată mai simplu și mai rapid de realizat. Vorbim despre prima pompă care are o interfață intuitivă, care face instalarea și operarea mai ușoare ca niciodată și care oferă eficiență, conectivitate și confort în folosire, asigurând în același timp cel mai înalt nivel de compatibilitate cu sistemele existente.

Dincolo de accesibilitate, Wilo-Stratos MAXO urmărește să facă diferența și prin atenția acordată mediului înconjurător și protejării acestuia, redefinind paradigmele din domeniu prin funcțiile inovatoare de economisire a energiei și prin noile moduri de comandă ce asigură o eficiență maximă a sistemului.

Mai mult, întreaga lume a pompelor moderne, performante, economice, fiabile și inteligente, atât de necesare pentru încălzirea clădirilor, a apei, pentru rezerva de apă sau pentru canalizare, este remarcabil de simplu de accesat prin aplicația Wilo-Assistant. Actualizată în 2020, disponibilă gratuit în App Store sau Google Play, și special gândită pentru a simplifica viața utilizatorului, aplicația are o interfață intuitivă și nenumărate posibilități de conectare, fie că alegi varianta clasică pentru desktop sau laptop, fie că preferi tableta sau telefonul. Importanța acestei funcționalități este dată și de faptul că permite conectarea cu pompele greu accesibile după instalare și că monitorizarea devine un proces facil și rapid. Astfel, cu ajutorul aplicației Wilo-Assistant, instalatorii, tehnicienii și proiectanții pot accesa, monitoriza și controla în orice moment datele operate de pompa Wilo-Stratos MAXO în timp real.

Avantajele folosirii Wilo-Stratos MAXO

Wilo-Stratos MAXO oferă confort maxim pentru instalare și configurare și, prin urmare, economisirea timpului de muncă zilnică. Panoul de comandă, cutia cu borne și placa de alimentare au fost special montate una în spatele celeilalte pentru a evita problema spațiilor terminale prea mici. Unitatea de alimentare și electronica pompelor se află la nivelul unu în spatele spațiului terminalului și sunt livrate cu același conector Wilo optimizat pentru toate dimensiunile. Datorită clemelor cu arc pentru o conexiune ușoară, nu este necesară nicio unealtă suplimentară.

Wilo-Stratos MAXO impresionează prin configurația ghidată de aplicație cu ajutorul asistentului de setări, a unui nou afișaj și a butonului de operare utilizând tehnologia Butonului Verde. Acest lucru oferă o utilizare remarcabil de ușoară la punerea în funcțiune.

club itc_Wilo Stratos MaxoAccentul pus de Wilo pe digitalizare se observă și din noile moduri inteligente de comandă care asigură o mai mare eficiență și sustenabilitate. Wilo-Stratos MAXO este pompa cu cea mai mare eficiență a sistemului de pe piață. Aceasta se datorează funcțiilor optimizate de economisire a energiei, cum ar fi adaptarea cu debit multiplu și oprirea fără curgere, precum și indicele de eficiență EEI ≤ 0,17 până la ≤ 0,19.

Wilo-Stratos MAXO recunoaște când, în ciuda vitezei sale, debitul volumetric furnizat este prea scăzut astfel funcția de economisire a energiei dezactivează automat pompa la detectarea debitului zero. Aceasta înseamnă că supapele din circuitul de consum sunt închise. Datorită funcției inteligente, pompa oprește motorul dacă debitul volumetric scade sub un nivel minim specificat. La intervale regulate, verifică dacă debitul minim volumetric a fost depășit din nou, apoi continuă în modul de comandă setat, în modul de comandă automat. Prin urmare, Wilo-Stratos MAXO evită timpul inutil de funcționare și economisește energie electrică de pompare.

Prin combinația de funcții de comandă enumerate, Wilo-Stratos MAXO permite cea mai mare eficiență energetică cu cea mai ușoară funcționare și este exemplul cel mai concludent despre ce înseamnă să fii pionier în digitalizare, un rol pe care Wilo și-l asumă în orice demers.

Mai mult, rezultatele eforturilor și demersurilor Wilo de a fi alături de consumatori nu au trecut neobservate, astfel în 2017, pompei Wilo-Stratos MAXO i-a fost acordat titlul ”Design Plus powered by ISH” pentru durabilitatea, designul inovator și tehnologia eficientă din punct de vedere energetic. În plus, Wilo-Stratos MAXO a câștigat “AURUL” la categoria “Tehnologie” pentru premiul de inovare al expozanților “BLUE INNOVATION AWARD 2018”, care a fost acordat pentru prima dată la expoEnergy 2018 în Wels. Cu Wilo, instalatorii, tehnicienii și proiectanții au garanția că beneficiază  de tehnologia pompelor viitorului, alegând modelul Wilo-Stratos MAXO.

Wilo_Smart_Connect_3