Hardware — November 17, 2020 at 10:08 am

Konica Minolta anunță un nou obiectiv de vânzări pentru seria AccurioPress C14000

by

Împreună cu AccurioPress C12000, cel de-al doilea model din seria cu viteză de printare de 120 pagini pe minut, modelele emblematice premiate reprezintă prima incursiune a Konica Minolta în segmentul de tipar de înaltă producție.

AccurioPress-C14000-location-picInstalarea celui de-al 200-lea sistem de producție – obiectiv de vânzări –  va fi finalizată în câteva săptămâni, astfel încât detaliile rămân confidențiale. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Konica Minolta a fost onorată cu distincția „Good Design Award 2020” din partea Japan Institute of Design Promotion (JDP).

Institutul a descris designul sofisticat al sistemelor de tipar digital AccurioPress C14000 / C12000 ca fiind „potrivite pentru aceste modele emblematice, care asigură performanțele ridicate și calitatea solicitate în lumea printului digital și motivează utilizatorii să își extindă activitatea de tipar”. Ca puncte cheie ale sistemelor premiate de JDP sunt subliniate unitățile de alimentare și de ieșire a hârtiei, care oferă un sentiment de uniformitate al designului exterior general. Recipientele de toner sunt aranjate vertical în interiorul mașinilor și au mânere mari, ceea ce simplifică acțiunile efectuate de utilizatori.

Tot în comunicarea dată, Japan Institute of Design Promotion afirmă: „Cu toate că au încorporată tehnologia de automatizare a fluxului de lucru, care oferă calitate și productivitate ridicate, sistemele din seria AccurioPress C14000 ocupă aceeași amprentă la sol ca și celelalte echipamente premiate. Calitatea de tipar ridicată, viteza net superioară de printare, intervenția umană mai redusă și ușurința de utilizare sporesc, de asemenea, eficiența, calitatea și cantitatea de tipar pe zona comercială.”

Seria AccurioPress C14000 este un element important care confirmă misiunea companiei Konica Minolta de a sprijini transformarea companiilor din industrie, oferind predicții asupra potențialelor provocări și creând soluții împreună.

Edoardo Cotichini, Senior Manager Professional Print la Konica Minolta Business Solutions Europa: „Suntem recunoscuți deja ca lideri în transformarea printului și, în plus, suntem considerați pionieri cu experiență de peste un deceniu în stabilirea unor noi standarde. Lucrăm împreună cu partenerii noștri într-o abordare colaborativă și suntem încântați că am continuat să accelerăm creșterea pe piețele de tipar atât comercial cât și industrial, în ciuda condițiilor dificile generate de pandemia mondială. Misiunea noastră este de a ne susține clienții să atingă următorul nivel de maturizare digitală al organizației lor.”

Karl Friedrich Edenhuizen, Manager de produs la Konica Minolta Business Solutions Europa, a declarat: „Seria C14000 reprezintă o altă poveste de succes pentru Konica Minolta. Aceste sisteme ajută clienții Konica Minolta să-și extindă afacerile și să le eficientizeze prin automatizare avansată, productivitate ridicată cu efecte tangibile, mai puțin contact uman și mai puține deșeuri. Alături de toate aceste atuuri se află și îmbunătățirea semnificativă a costurilor totale de proprietate (TCO).”