Hardware — November 18, 2020 at 4:49 pm

Prestigio lansează linia proprie de rucsaci LEDme

by

Prestigio lansează LEDme și LEDme MAX, două modele de rucsaci încăpători și luminoși, cu afișaj LED încorporat și control prin intermediul unei aplicații mobile dedicate, Prestigio LEDme. Modelele permit afișarea de animații, imagini sau text și  modificarea în orice moment a designului rucsacului, pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea sau starea de spirit a utilizatorului.

PBLED122BK-1LEDme este un rucsac cu un panou LED de 13,9″ încorporat, controlat de aplicația mobilă Prestigio LEDme. Aplicația are o interfață simplă și ușor de utilizat, făcând posibilă schimbarea designului rucsacului în orice moment.

Utilizatorii își pot crea propriile animații, pot încărca fotografii sau pot alege un GIF din biblioteca existentă. Aceștia pot crea un desen original, grosimea și culoarea tușelor fiind la alegere, iar ulterior desenul poate fi împărțit în cadre, elemente noi putând fi adăugate fiecăruia dintre ele, pentru ca la final să rezulte o animație GIF unică.

Pentru a afișa imaginea pe ecran, e nevoie doar de conexiune Bluetooth între rucsac și smartphone sau tabletă, fără nici un impact asupra consumului de date pe internet mobil sau Wi-Fi.

LEDme nu este doar un accesoriu de modă, ci și un rucsac funcțional, cu o capacitate mare și o dispunere inteligentă a compartimentelor și buzunarelor interne.

Modelul LEDme, cu o capacitate totală de 22L și 10 buzunare separate, este echipat cu un fermoar ascuns, pentru a împiedica accesul neautorizat. Rucsacul are și un buzunar pe spate și o curea specială pentru atașarea comodă a rucsacului la o valiză, pentru cei cărora le place să-l ia cu ei în călătorie, alături de bagaje.

Modelul LEDme MAX, cu o capacitate totală de 25L, 2 compartimente independente și 15 buzunare ergonomice, se caracterizează prin durabilitate, fiind potrivit pentru utilizarea zilnică în orice condiții.

Elementele reflectorizante LEDme și afișajul luminos sunt special proiectate pentru a atrage atenția șoferilor atunci când utilizatorii se deplasează pe marginea drumului, pe întuneric și pe vreme rea.

Rucsacii cu LED de la Prestigio sunt proiectați cu atenție la cele mai mici detalii: au o structură rigidă și inserții speciale pentru ameliorarea poziției spatelui, care fac posibilă menținerea unei posturi corecte pe tot parcursul zilei.

În procesul de producție al rucsacilor LEDme se folosesc numai materiale durabile de înaltă calitate, rezistente la abraziune, precum și accesorii sigure, de marcă. Fermoarele, mânerul și curelele late de umăr sunt potrivite pentru orice încărcare. Protecția suplimentară împotriva intemperiilor este garantată de materiale rezistente la praf și umiditate.

Noii rucsaci sunt disponibili pe piață începând din această lună.