Business — November 19, 2020 at 7:04 pm

ALSO Technology devine distribuitor autorizat LENOVO

by

Cu un ecosistem vibrant de vendori și reselleri, excelență operațională și forță financiară, ASLO Technology își extinde oferta de produse semnând un acord de distribuție, pe plan local, cu Lenovo, cel mai mare producător de PC-uri la nivel global!

ALSOÎncepând cu noiembrie 2020, ALSO Technology devine distribuitor autorizat Lenovo, cel mai mare producător de PC-uri la nivel global și unul dintre cei mai mari jucători pe piața echipamentelor mobile (smartphone/tablete). Prin acest parteneriat, cele două companii urmăresc o mai bună acoperire a pieței de distribuție din România, care este din ce în ce mai specializată, dar și extinderea gamei de produse Lenovo atât pentru reselleri cat și pentru clienții finali. Astfel, toți partenerii ALSO Technology, care au deja acces la produsele inovatoare, cu standarde de înaltă calitate din oferta companiei, acum vor putea beneficia și de vârfurile de gamă ale producătorului Lenovo, având acces rapid la stocuri și prețuri competitive.

„Știm că în acest moment există o cerere extrem de mare în acest sector. În calitate de furnizor de tehnologie, considerăm că ține de competența noastră principală să furnizăm produsele pe care le cere piața, rapid și la un preț excelent! Acesta este motivul pentru care suntem foarte bucuroși de acest nou parteneriat. Beneficiind de relația excelentă a ALSO Group cu Lenovo, vom livra întreaga gamă din portofoliul Lenovo pe piața IT din România, acoperind toate nevoile partenerilor în toate proiectele lor”, a declarat Alexandru Gheorghiu, Head of 3S, ALSO Technology.

„Lenovo, lider mondial în industria de PC-uri,  livrează tehnologie adaptată cerințelor actuale și viitoare ale pieței. Lenovo este dedicat partenerilor cu care lucrează, fie ei distribuitori sau reselleri. În acest sens am decis să ne extindem rețeaua de parteneri și să avem alături ALSO Technology, o companie renumită pentru puterea de distribuție în Europa”, a declarat Aurel Nețin, General Country Manager Lenovo România.