Foto-Video-Audio — November 19, 2020 at 11:19 am

Special gândită pentru cei care preferă excelența: Seria EP660 de la TCL ia cu asalt piața de televizoare

by

75EP660_UHD190Seria EP660 se mândrește cu faptul că oferă experiența TV absolută combinând rezoluția 4K HDR, o conectivitate de invidiat și un sistem revoluționar de asistență inteligentă care aduce un plus de confort și dinamism în orice casă.  

Gândit pentru un utilizator pretențios care vrea să trăiască experiența de vizionare la cel mai înalt standard, pe o diagonală de 190 cm, cu o calitate ireproșabilă a culorilor asigurată de tehnologia Ultra High Definition, televizorul 75EP660 este un motiv de mândrie pentru orice cumpărător.

Cromatica intensă care surprinde în cele mai mici detalii scenele din serialele, filmele sau programele tale preferate, reproducerea incredibilă a nuanțelor și accesul la  HDR HLG (Hybrid Log Gamma) sunt doar câteva din caracteristicile tari ale acestei achiziții.

Mai mult, cu HDR HLG accesibilitatea și conectivitatea devin puncte de referință pentru o experiență de vizionare completă. Practic, standardul HLG face posibilă transmisia de conținut SD și HD prin același semnal, așa că televizorul compatibil HLG analizează semnalul și îl redă pe cel mai potrivit, păstrând calitatea HDR indiferent de sursa de semnal: HDMI, emisiuni TV, USB, conținut accesat prin internet sau prin intermediul aplicațiilor. Această integrare deosebită este dovada  promisiunii TCL de a aduce pe piață cea mai avansată tehnologie.

Revenind un pic la caracteristica HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat) aceasta se referă la culoare, la contrast şi la luminozitate. Cu o caracteristică 4K HDR, imaginile de la televizor pot oferi o gamă mai largă de culori, cu luminozitate îmbunătățită şi gradații mai subtile între nuanțele cele mai profunde de negru şi nivelul maximum de alb. Împreună cu funcţia 4K, televizorul HDR revoluționează vizionarea și îți aduce acasă experiența de cinematograf digital. Elementul extraordinar este că seria EP660 beneficiază de tehnologia Smart HDR, care  aduce îmbunătățiri nativului HDR și transformă SDR (Standard Dynamic Range) în HDR.

Funcționalitatea inteligentă Smart HDR înseamnă că vizionarea este redată prin conținut de calitate. Mai exact, în practică, pe scene întunecate suplimentează nivelul de luminozitate pentru a exprima obiecte ascunse în umbre mai întunecate, iar pe scene mai luminoase crește nivelul de contrast pentru a diferenția obiectele de fundal. Astfel, imaginea este mai stratificată, mai bogată, rezultând mai multe detalii pe ecran, oferind o experiența cât mai reală, ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii.

75ep660_picture-iso-right-with-illustrationTotodată, seria EP660 oferă tehnologia Micro Dimming, care analizează imaginea televizorului în aproximativ o sută de zone separate pentru a adapta luminozitatea, lucru care are un efect fascinant asupra calității vizionării, în special, în întuneric.

Având cea mai avansată tehnologie de procesare a imaginilor care combină 4K-UHD, HDR, Micro Dimming și panou pe 10 biți, televizorul ajunge la un Picture Performance Index (PPI) de 1200.

Și când credeai că seria EP660 nu poate să te mai surprindă, afli că are și Android TV cu Google Assistant Ready (pregătit) * / ** și Google Voice Search, care îți permit să vorbești cu televizorul și să îl înveți care sunt preferințele tale de vizionare. Google Assistant este intuitiv, cu cât îl folosești mai mult cu atât învață ce îți place și răspunde repede nevoilor tale. Îți găsește filmul preferat, îți spune rezultatele competițiilor sportive care te interesează, adaptează setările televizorului în funcție de opțiunile tale de vizionare în timp real. Practic, poți să te uiți la programul care rulează pe televizor și, prin Google Assistant, să modifici luminozitatea, contrastul sau volumul. Înglobarea inteligenței artificiale în experiența TV rămâne promisiunea și dezideratul TCL pentru experiențe unice de vizionare.

*Google Assistant este disponibil în anumite limbi și țări și necesită o conexiune la internet. Se pot aplica o serie de costuri pentru consumul de date. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de dispozitive și rețele și pot să nu fie disponibile în toate domeniile.
**Google Assistant poate fi folosit cu orice dispozitiv cu Google Assistant integrat, acesta nu este livrat împreună cu televizorul.
75ep660_android9-iso1
Alte caracteristici demne de menționat:
• Opțiunea Chromecast încorporată îți permite să distribui rapid fotografii, videoclipuri, muzică și alte tipuri de conținut de pe telefonul sau tableta preferată, direct pe televizor;
• Sistemul Dolby Audio îți oferă un sunet de o calitate excepțională (Dolby AC4, Dolby Audio, Equalizer, Down Firing, Egalizator);
• Puterea difuzoarelor integrate: 16 W;
• Acces facil la Netflix și YouTube, vizionare 4K;
• Acces instant la Google Play Store ca să fii la curent cu noutățile și cu cele mai în vogă aplicații pentru cinema, sport, video, tot ce trebuie să faci este să le descarci;
Amazon Alexa, vocea care este oricând pregătită să redea muzica ta preferată, să îți citească știrile sau să schimbe canalul TV pentru ca tu să te poți bucura și relaxa de beneficiile inteligenței artificiale;
• Tip procesor: Quad core;
• Capacitate stocare: 16 GB;
Conectivitate wireless: Wi-Fi, Bluetooth;
Eficiență energetică: Clasa A
Consum energie electrică: 204 W
• Consum anual energie: 300 kWh

Televizorul din seria EP660 este disponibil acum la eMAG la prețul de doar 6.588 lei, cu posibilitate de achiziționare și în rate.