Productie — November 20, 2020 at 3:14 pm

Xerox lansează o serie de inovații pentru imprimantele de producție

by

Xerox a anunțat o suită de inovații pentru presele de producție, inclusiv modele noi, optimizări tehnologice pentru imprimantele existente, precum și funcții ce au la bază inteligența artificială și automatizarea proceselor, și care ajută la creșterea productivității.

In cadrul unui eveniment virtual la care au participat clienti si parteneri din toata lumea, Xerox a anunțat următoarele inovații:

• Dezvoltarea continua a echipamentului inkjet de mare productivitate Baltoro HF prin adaugarea modulului Color Accelerator, care permite extinderea aplicațiilor inkjet și introduce un nou mod automat de economisire a consumului de cerneala
• Adăugarea nuanței de roz fluorescent la presa de producție Iridesse, îmbunătățind paleta de culori existentă: culori metalice, alb și detaliile transparente
• Trei noi imprimante concepute pentru volume mai mari, pe mai multe tipuri de hartii și cu mai multe opțiuni de culoare în familia VersaLink și Versant
• Două noi viteze de imprimare pentru Xerox Nuvera care îi conferă acum caracteristici de performanță superioare concurenților
• Software de gestionare media acționat de inteligența artificială (AI), care permite obținerea unor imagini de înaltă calitate, cu configurare minimă și timp redus de administrare din partea operatorilor
• Actualizări ale FreeFlow Core 6.0, un modul de automatizare a fluxului de pregatire a fisierelor pentru imprimare, care include acum functiuni pentru imprimarea de accente grafice (înnobilare)

Ca lider pe piața echipamentelor de producție, Xerox se angajează să ajute clienții să-și dezvolte afacerile, să-și sporească productivitatea cu tehnologii noi și să își protejeze investițiile existente cu noi instrumente și caracteristici.

Optimizările aduse imprimării digitale (de exemplu, culorile suplimentare) sporesc profitabilitatea, oferind marje mai mari de profit și permițând clienților să se extindă în zone noi. Potrivit Keypoint Intelligence, se așteaptă ca aceste noi optimizări să genereze 25 de miliarde de dolari pe an și să crească profitul producătorilor de tipărituri cu 50 până la 400 la sută. Prin simplificarea, personalizarea și producerea mai rapidă a creațiilor tipărite, tehnologia Xerox oferă clienților mai multe opțiuni de a-și extinde afacerea și a crește profitul.

„Kit-urile de optimizare a imprimării digitale formează segmentul cu cea mai rapidă creștere în acest domeniu și Xerox oferă cel mai larg set de soluții pentru a ajuta clienții să își extindă afacerea”, a declarat Tracey Koziol, vicepreședinte senior al Global Offerings, Xerox. „Noua tehnologie și caracteristicile noi pe care le lansăm extind capacitățile și potențialul de profit al dispozitivelor existente, introducând în același timp noi echipamente care răspund nevoilor de volum mai mare de producție și de palete de culori și suporturi extinse. Este motivul pentru care Xerox rămâne în top pe piața tipăritului de producție.”

Xerox Color Accelerator pentru Baltoro

Platforma Xerox Baltoro™ High Fusion Inkjet Press, nr. 1 pe piața cu jet de cerneală cu foi tăiate B3, are acum un modul de upgrade cu care își extinde gama. Xerox Color Accelerator pentru Xerox Baltoro HF Inkjet Press permite o calitate sporită a imprimării, opțiuni extinse pentru suporturile de imprimare și cresterea automatizarii, astfel încât să facă imprimarea cu jet de cerneală viabilă pentru aplicații profitabile, cum ar fi direct mail, cărți poștale și cataloage. Cu automatizarea inteligentă, Baltoro folosește cu 50% mai puțină cerneală decât presele concurente pentru a curăța capetele cu jet de cerneală, sporind timpul de funcționare și productivitatea, oferind în același timp o calitate sporită și fiabilă a produselor.

xerox baltoroIntrodusă anul trecut, Baltoro redefinește piața echipamentelor cu jet de cerneală. La o fracțiune din mărimea, greutatea și consumul de energie al preselor concurente, Baltoro oferă un cost total de proprietate (TCO) mai mic, fiind în același timp singura platformă scalabilă și personalizabilă din segmentul său.

Roz fluorescent pentru Iridesse

Xerox are cea mai largă gamă de culori și echipamente cu culori suplimentare CMYK din orice portofoliu. Nimeni nu oferă o asemenea gamă de culori, optimizări, nuanțe metalice mixte, opțiuni media și tehnologie de îmbunătățire a produselor digitale ca Xerox.

Xerox IridessePresa de producție Xerox Iridesse® adaugă opțiunea specială de cerneală uscată roz fluorescent la paleta sa existentă Beyond CMYK, care cuprinde auriu, argintiu, alb și detalii transparente. Aceste optimizări permit furnizorilor de servicii de imprimare să se diferențieze și să ofere clienților lor design-uri și îmbunătățiri importante.

Noua imprimantă VersaLink Graphic Arts

thumbnail1-300x300Cea mai nouă imprimantă din familia VersaLink este Xerox VersaLink® C8000W, cel mai accesibil produs pe piața tipăriturilor complexe. Folosind tonerul alb ca bază pentru stocurile de nuanțe închise și colorate, tonerele sale cyan, magenta și galben fac posibilă imprimarea imaginilor pentru produse precum meniuri, plicuri, stickere, decalcomanii și etichete.

Un dispozitiv de dimensiuni mici, C8000W oferă claritate și calitate care se remarcă față de tiparul clasic de imprimare în patru culori.

 

Două noi echipamente Versant

Xerox își extinde familia de prese Versant cu două noi echipamente care permit imprimarea pe o gamă largă de suporturi și adaugă caracteristici de automatizare care reduc nevoile de personal și timpul de instalare.

Xerox Versant® 280 Press, o presă de producție medie, oferă valoare adăugată produselor cu opțiuni de imprimare pe hârtie și carton de grosimi mai mari (400 GSM) pentru produse precum cărțile de vizită. Cu opțiunea All Stocks at Rated Speed (ASRS), Versant 280 este mai rapid decât orice echipament concurent la imprimarea suporturilor dificile. Clienții pot imprima un milion de culori speciale, folosind un kit Adaptive CMYK+ care utilizează alb, auriu, argintiu, nuanțe transparente și fluorescente, specific numai Xerox în această clasă de produse.

280Presa Xerox Versant 4100 gestionează volumele mai mari și sarcinile de producție mai dificile decât Versant 280, aducând mai multe activități in-house, reducând timpul de configurare și imprimând pe mai multe tipuri de suport decât orice presă concurentă. Versant 4100 se adaptează, de asemenea, pentru hârtie mai groase, de până la 400 GSM. Gestionarea automată a stocurilor economisește timp și reduce posibilitatea apariției erorilor umane.

Xerox Nuvera mai rapid

Familia Xerox Nuvera® este construită pentru medii de producție mari, clienții noștri realizând peste 35 de miliarde de tipărituri anul trecut. Presele de producție monocrome Xerox Nuvera 157 MX și Xerox Nuvera MX Perfecting Production System au modernizat viteza de imprimare a caracterelor recunoscute cu cerneală magnetică (MICR) pentru a depăși orice presă concurentă. MICR, linia de numere care permite anumitor computere să citească și să proceseze informații, este esențială pentru procesarea documentelor bancare, documente de salarizare și guvernamentale, cu ajutorul sistemului de securitate testat și de încredere al echipamentelor Xerox Nuvera.

Eficiențe bazate pe tehnologie

Software de gestionare a suporturilor de imprimare, dezvoltat cu ajutorul inteligenței artificiale, PredictPrint Media Manager este inclus în noul Versant 4100 și poate fi adăugat și la Iridesse. Prin utilizarea inteligenței artificiale, software-ul identifică automat tipul de suport utilizat și oferă setările corecte pentru presă. Utilizatorii scanează pur și simplu un cod de bare, așează hârtia în alimentatorul imprimantei și utilizează expertul de configurare pentru a parcurge optimizarea sistemului în realizarea produsului respectiv.

FreeFlow® Core 6.0 automatizează procesul de pregătire a unui fișier pentru tipar și include acum aplicația pentru optimizări Beyond CMYK. FreeFlow Core folosește fluxuri de lucru pre-construite pentru a aplica caracteristici precum auriu, argintiu, alb, nuanțe transparente și fluorescente, fără a schimba fișierul sursă.

„Aceste noi produse și caracteristici reprezintă centrul de interes al tehnologiei, unde soluțiile end-to-end susțin nevoile clienților noștri de a se diferenția și a-și extinde afacerile în orice mediu economic”, a declarat Marybeth Gilbert, vicepreședinte și director general, Production Business, Xerox. „Clienții noștri știu că pot conta pe inovația Xerox ca răspuns la nevoile lor de afaceri.”

Disponibilitate:
• Xerox Color Accelerator pentru Xerox Baltoro HF Press Inkjet – Utilizatorii actuali ai echipamentului Baltoro HF vor putea comanda upgrade-ul Color Accelerator începând cu 2021. Noii clienți vor putea plasa comenzi pentru Baltoro HF cu Color Accelerator începând cu 15 decembrie, primele instalări fiind preconizate să înceapă în primul trimestru al anului 2021.
• VersaLink C800W este disponibil chiar acum în întreaga lume.
• Sistemul de producție Xerox Nuvera 157 MX și sistemul de producție Xerox Nuvera 314 MX Perfecting Production – preluarea și disponibilitatea comenzilor începând cu 1 decembrie 2020.
• Xerox Versant 280 este disponibil acum în funcție de canalul de vanzare și regiune.
• Xerox Versant 4100 cu software-ul PredictPrint Media Manager este disponibil acum în funcție de canalul de vanzare și regiune.
• Opțiunea de cerneală uscată roz pentru Iridesse și opțiunea PredictPrint Media Manager Software sunt disponibile pentru comenzi începând cu 1 decembrie 2020 și disponibile pentru livrare începând cu 1 martie 2021.
• Opțiunea XLS Automatic Feeding Kit pentru Iridesse este disponibilă chiar acum în întreaga lume.