Networking — November 24, 2020 at 12:36 pm

Allied Telesis oferă certificare pentru acces Wi-Fi simplificat

by

Allied Telesis, furnizor de top de produse hardware şi software care permit clienţilor să construiască soluţii de schimb de date securizare şi scalabile, a anunţat lansarea unei versiuni actualizate a certificatului Captive Portal and Passpoint® pentru seria TQ5403 de wireless Access Points.

art ATIIncluderea Captive Portal conţine elemente cruciale pentru securitatea avansată a reţelelor pentru companii precum spitale, hoteluri şi aeroporturi, unde oaspeţilor li se oferă acces liber la reţelele lor wireless. Captive Portal protejează în faţa utilizării neautorizate a reţelei şi întăreşte încrederea şi siguranţa utilizatorului. Prin intermediul Captive Portal,accesul utilizatorului la reţeaua Wi-Fi este gestionat în siguranţă. Noilor utilizatori li se poate cere să se conecteze şi să se autentifice înainte de a primi acces la orice fel de resurse sau aplicaţii online.

Seria Allied Telesis TQ5403 de puncte de acces oferă a cum un grad ridicat de comoditate şi flexibilitate prin intermediul Captive Portal, cu opţiuni pentru firme de a gestiona singure informaţiile de autentificare sau de a utiliza un serviciu terţ specializat. Ca variantă, firmele pot cere clienţilor să fie de acord cu termenii şi condiţiile înainte de a primi acces.

Passpoint® este acum inclus în seria TQ5403 de la Allied Telesis. Această soluţie fluidifică accesul Wi-Fi şi elimină nevoia ca utilizatorii să găsească şi să se autentifice într-o reţea de fiecare dată când vizitează/revin la o astfel de reţea. Passpoinr automatizează întregul proces, permiţând conectivitate fluidăîntre reţelele Wi-Fi şi dispozitivele mobile. simultan cu furnizarea de securitate de nivel enterprise. Punctele de acces armate cu Passpoint oferă o conexiune fiabilă. Securizată şi automată. Mai mult, Comisia Europeană promovează intens programul WiFi4EU pentru a oferi suport financiar celor care implementează conectivitate Wi-Fi gratuită, iar punctele de acces Allied Telesis sunt eligibile de a aplica la această iniţiativă Wi-Fi.