Hardware — November 27, 2020 at 5:05 pm

CANYON lansează mouse-ul de gaming PUNCHER GM-20

by

RS14808_CND-SGM20B-3-scrASBIS Romania aduce în țară mouse-ul CANYON Puncher GM-20, ușor și confortabil pentru utilizare îndelungată și care permite acționarea complexă și programabilă, specifică pentru gaming.

Puncher GM-20 are un senzor optic, Pixart 3360, cu precizie ridicată, cu ajutorul căruia pasionații de jocuri vor putea comuta între nivelurile DPI din mers – de la 1000 DPI pentru tragere (shooting) la 12.000 DPI pentru mișcări foarte rapide. În plus, driverul mouse-ului va permite setarea valorilor DPI personalizate, cu intervale de 200 DPI.

Mouse-ul are șapte butoane programabile, prin care se pot personaliza macro-comenzile și comenzile pentru orice stil de joc, tip de personaj sau de interacțiune.

„Mouse-ul Puncher GM-20 duce tehnologia de gaming la un alt nivel și oferă celor pasionați posibilități multiple în joc”, declară Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business. „Adaptabilitatea largă a mouse-ului va permite oricărui jucător să obțină performanțe excelente, ajustându-și caracteristicile și funcțiile la specificul personajelor.”

Puncher GM-20 este adaptat pentru jocuri de mare viteză, având o reacție de 1ms, o viteză maximă de mișcare de 250 ips și o accelerație maximă de 50G, care este de 5-8 ori mai rapidă decât la modelele standard. Mai mult, pentru a se potrivi jocului, el poate fi personalizat, cu o rată de scanare de 12.000 FPS, pentru a asigura un răspuns foarte rapid.

Design-ul atrăgător este conceput pentru a limita greutatea carcasei, diminuând astfel stresul pus pe mușchii brațului și ai încheieturii. În plus, perforațiile oferă ventilație pentru a reduce transpirația pielii și pentru a face mouse-ul mai confortabil în timpul sesiunilor lungi de joc. Carcasa perforată  este concepută pentru a ajuta gamerii să mențină o reacție de răspuns ridicată o perioadă lungă de timp.

„Software-ul mouse-ului permite opțiuni de personalizare nelimitate pentru orice gen de joc. Personalizarea completă a mouse-ului include crearea unui profil de jucător, atribuirea de macro-comenzi, funcții cheie și setarea de DPI – toate premise importante pentru un avantaj competitiv în joc”, adaugă Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business.

Mouse-ul este distribuit de ASBIS Romania și poate fi găsit în magazinele de specialitate, la prețul recomandat de 220 de lei.