Hardware, Productie — November 27, 2020 at 2:41 pm

nJoy încurajează trecerea la un mediu trifazic

by

Puterea trifazică: o normă de încredere în performanța industrială

nJoy, brandul românesc specializat în protecția și managementul echipamentelor electronice și electrice, prezintă pieței din România sistemele sale de UPS trifazat din Seria Garun. Puterea trifazată este norma pentru utilizatorii “grei” ai energiei electrice și rezolvă provocările energetice de astăzi, reglementând totodată și standardele de calitate pentru soluțiile de tip UPS.

3_GARUN articol POZAUPS-ul trifazic Garun este conceput pentru a susține aplicații critice din sfera industrială, a securității și a infrastructurii energetice unde întreruperile alimentării cu curent alternativ pot provoca o instabilitate periculoasă, iar procesele tehnologice sau sistemele ce le alcătuiesc pot suferi daune scumpe.

Garun HYPERLINK UPS protectorul afacerilor din mediu industrial

Cu unități UPS de mare putere între 10-80KW și cabinete suplimentare de baterii concepute pentru scalabilitate crescută și o rezervă de energie suficientă, Garun se dovedește a fi un echipament de încredere în performanța industrială.

Conștientizând riscul ce rezultă din pierderea controlului asupra alimentării cu energie electrică, sistemele nJoy Garun UPS sunt proiectate și testate la un nivel riguros de performanță pentru a proteja complet electroalimentarea trifazică a unei game largi de echipamente sensibile.

UPS-urile  HYPERLINK Garun HYPERLINK KL sunt recomandate pentru susținerea clădirilor comerciale, sistemelor de management al datelor, securității și protecției împotriva incendiilor, sistemelor din centrele de urgență, liniilor de producție, roboților, panourilor de comandă industriale și a altor consumatori de putere mare.

UPS-uri HYPERLINK nJoy din Seria Garun se regăsesc deja în piață deservind nevoia de backup trifazic din centre de date, institute de cercetare și spitale, fabrici de ambalare și procesare a alimentelor și chiar din parcuri de distracție, unde mențin funcționalitatea echipamentelor în scenarii critice pentru siguranța utilizatorilor.

Migrarea de la energie monofazată la cea trifazată: un scenariu probabil pentru o afacere sigură

Reprezentanții nJoy încurajează organizațiile în dezvoltare spre o tranziție de la energie monofazată la energie trifazată și spre o îmbunătățire a sistemelor de distribuție a energiei existente și a soluțiilor UPS pentru a asigura o infrastructură robustă și în conformitate cu cele mai bune practici din industrie. Migrarea de la alimentarea monofazată la cea trifazată este o necesitate pentru o afacere cu preocupări legate de continuitate în scenarii critice, unde protecția fluxului de date și disponibilitatea maximă a timpului de funcționare sunt vitale.

Specialiștii nJoy prezintă cele mai comune nevoi de migrare a energiei de la curent monofazat la cel trifazat, descoperite în tot mai multe organizații la nivel global. Acestea sunt:
• Nevoia pentru investiții în servere sau alte echipamente IT robuste;
• Nevoia de reîmprospătare tehnologică a soluțiilor UPS deja existente;
• Nevoia de revizuire strategică a eficienței energetice spre un mediu sustenabil;
• Nevoia împotriva declanșării unui eveniment de nefuncționare datorită eșecului în alimentarea cu energie electrică.

Odată cu livrarea, la începutul anului 2020, a primelor produselor din seria Garun UPS, brandul nJoy devine o opțiune viabilă de soluție profesională pentru rezerva de energie necesară infrastructurii mediilor industriale. Până la momentul actual, nJoy a furnizat la nivel atât național, cât și internațional multe unități din Seria HYPERLINK Garun de până la 80KW, urmând ca la începutul anului 2021 să extindă oferta sa adăugând Garun 120KW și Garun 180KW ca soluții la cererea în continua creștere a pieței.