Data Center / Storage, Expert IT — November 29, 2020 at 10:56 am

Soluția de răcire Plug-and-Play pentru spațiile IT de mici dimensiuni și Aplicațiile Edge ale Unității Vertiv™ VRC IT Rack Cooling

by

Pe măsură ce marginea rețelelor continuă să se extindă la nivel exponențial, iar companiile încearcă să utilizeze la maximum spațiul util pentru a genera venituri, rămâne tot mai puțin loc pentru IT. Managerii IT încearcă să găsescă soluții cât mai bune pentru a proteja în mod corespunzător infrastructura critică, dar fără a compromite întregul spațiu disponibil la nivelul solului. Până acum, soluțiile de răcire aveau câteva dezavantaje importante: fie nu aveau capacitatea necesară, fie erau dificil de gestionat, sau, pur și simplu, erau mult prea mari.

de Liviu Ploeșteanu, Sale Manager Thermal Management, Vertiv Romania

Vertiv VRC a găsit rezolvarea acestor probleme cu ajutorul unei soluții ce are la bază un rack: Vertiv™ VRC IT, ce economisește spațiu, timp și bani.
Proiectat pentru a satisface cerințele de răcire pentru camerele mici de server, dulapuri de rețea și aplicații edge de până la 3.500 de wați per dulap, unitatea de răcire rack, Vertiv™ VRC IT, înglobează în cadrul unei unități compacte o răcire puternică, scalabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul se încadrează în cele mai multe rafturi de rețea standard de 19 inch, eliberând spațiu valoros.

Vertiv™ VRC IT este disponibil în versiunea Self-Contained sau Split, pentru a se potrivi diferitelor arhitecturi ale clădirilor.

Vertiv™ VRC Self-contained: O soluție eficientă pentru managementul termic al spațiilor mici
Prin utilizarea sistemului de răcire integrat IT Vertiv™ VRC, se va realiza, într-un mod ușor și accesibil, răcirea fiabilă și eficientă a echipamentelor critice din camerele server mici, dulapurile de rețea și spațiile de calcul edge. Oferind o putere de răcire a serverului IT de până la 3.500 wați, fiind ușor de instalat și având un design care economisește spațiu, sistemul Vertiv VRC este o soluție all-in-one. Sistemul său integrat de respingere a căldurii simplifică provocările de management termic.
Datorită caracteristicilor eficiente din punct de vedere energetic și capacității scalabile a sistemului de răcire Vertiv™ VRC Self-Contained, această unitate devine alegerea evidentă pentru protejarea spațiului IT și a afacerii.

Vertiv™ VRC Split Rack Cooling: o răcire flexibilă și eficientă a oricărui spațiu mic
Sistemul Vertiv™ VRC split rack cooling aduce flexibilitate și eficiență în gestionarea răcirii spațiilor mici. Este ideal pentru protejarea echipamentelor informatice critice din camerele serverului, dulapurile de rețea și spațiile de calcul edge unde pătrunderea căldurii generate în
clădire nu este o opțiune. Furnizând o putere de răcire a serverului IT de până la 3.500 de wați pentru răcirea unui spațiu, sistemul include o unitate exterioară care respinge căldura în aerul ambiant, permițându-i să funcționeze eficient, indiferent de arhitectura clădirii. Caracteristicile sale eficiente din punct de vedere energetic și capacitatea scalabilă a sistemului Vertiv VRC, rezolvă o varietate de probleme de răcire chiar și în spațiile mici, dificil de gestionat.

DesktopPdpHeroBeneficii importante
• Economisire a spațiului
• Disponibil în versiune Split sau SelfContained pentru a se potrivi diferitelor arhitecturi ale clădirilor
• Instalare ușoară de plug-and-play a versiunii Self-Contained
• Consum scăzut de energie
• Accesorii practice ce sunt incluse în pachet – display, pompă de condens
• Card de monitorizare SNMP / Modbus și accesorii de instalare
• O monitorizare și gestionare ușoară a sistemului.

Caracteristicile sale eficiente din punct de vedere energetic și capacitatea scalabilă a sistemului Vertiv VRC, rezolvă o varietate de probleme de răcire chiar și în spațiile mici, dificil de gestionat. Este potrivit pentru Servicii Bancare, Financiare și Asigurări, Radiodifuziune și Divertisment, Construcții și Inginerie, Educație, Guvern, Asistență Medicală, Producție, Retail și Engros, Transport Telecom.

Pentru mai multe detalii, contactați distribuitorul dumneavoastră Vertiv: MB Distribution sau ASBIS Romania.