Foto-Video-Audio — December 7, 2020 at 4:10 pm

Cadoul perfect de Sărbători, pentru casa ta: Seria 65EP680 de la TCL

by

65ep680_pictures-iso-left-with-backgroundSe apropie perioada sărbătorilor de iarnă și ai nevoie de inspirație pentru idei de cadouri reușite? Sau îți pregătești casa pentru sărbători și simți că ceva lipsește? Avem propunerea perfectă pentru tine sau cei dragi și tot ce trebuie să faci e să intri pe pagina eMAG și să te bucuri de reduceri.

Seria 65EP680 îți oferă experiență TV nelimitată: rezoluție 4K, conectivitate și un sistem revoluționar de asistență inteligentă. Vorbim despre un televizor cu o calitate excepțională a imaginii, care redă o gamă variată de culori, folosindu-se de aproximativ 4000 x 2000 pixeli. Mai mult, datorită HDR PRO, nuanțele deschise și întunecate sunt redate la cel mai înalt standard, iar imaginea este performantă indiferent de dimensiunea diagonalei. În plus, spre deosebire de un ecran LED tradițional, culorile sunt cu 30% mai pure, mai intense și atât de realiste încât ai impresia că acțiunea se derulează în fața ta, de aceea cei dragi se vor lupta pe telecomandă pentru a urmări emisiunile, serialele sau filmele preferate.

Totodată, seria 65EP680 combină cea mai avansată tehnologie de procesare a imaginilor: 4K-UHD, HDR, Micro Dimming și panou pe 10 biți, ajungând la un Picture Performance Index (PPI) remarcabil de 1700.

Un alt avantaj al seriei 65EP680 este și diagonala de 165 cm, care transformă televizorul într-un punct de atracție oriunde intenționezi să-l plasezi. Are și un design elegant, Frameless Ultra Slim Metal și încorporează cel mai avansat sistem Smart TV al prezentului: AndroidTV cu Google Assistant, plus tehnologia de cinema Dolby Vision și Dolby Audio.
65ep680_picture-left-side-black
Ce înseamnă cu adevărat Android TV cu Google Assistant și de ce e imporant?

Noutatea și unicitatea sistemului Android TV cu Google Assistant constă în faptul că îți permite să vorbești cu televizorul și să îl înveți care sunt preferințele tale de vizionare.
Google Assistant este intuitiv, cu cât îl folosești mai mult cu atât învață ce îți place și răspunde repede nevoilor tale. Îți găsește filmul preferat, îți spune rezultatele competițiilor sportive care te interesează, adaptează setările televizorului în funcție de opțiunile tale de vizionare în timp real.
Practic, poți să te uiți la programul care rulează pe televizor și prin Google Assistant să modifici luminozitatea, contrastul sau volumul.
Înglobarea inteligenței artificiale în experiența TV rămâne promisiunea și dezideratul TCL pentru experiențe unice de vizionare.

*Google Assistant este disponibil în anumite limbi și țări și necesită o conexiune la internet. Se pot aplica o serie de costuri pentru consumul de date. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de dispozitive și rețele și pot să nu fie disponibile în toate domeniile.
**Google Assistant poate fi folosit cu orice dispozitiv cu Google Assistant integrat, acesta nu este livrat împreună cu televizorul.
65ep680_picture-iso-right-android
Ce înseamnă Dolby Vision și Dolby Audio și cu ce te ajută?

Având tehnologia Dolby Vision & Dolby Audio, seria 65EP680 îți transformă livingul sau dormitorul într-o sală de cinema. Te bucuri de perfecțiune în materie de culori, contrast, luminozitate, detalii, precum și de un sunet surround dinamic care redă acțiunea stratificat și nuanțat, astfel că trăiești experiența cinematografică la superlativ.

Alte caracteristici demne de menționat:
• Caracteristici cheie: Comenzi vocale; Screen Mirroring;
• Opțiunea Chromecast încorporată îți permite să distribui rapid fotografii, videoclipuri, muzică și alte tipuri de conținut de pe telefonul sau tableta preferată, direct pe televizor;
• Acces facil la Netflix și YouTube, vizionare 4K;
• Acces instant la Google Play Store ca să fii la curent cu noutățile și cu cele mai în vogă aplicații pentru cinema, sport, video, tot ce trebuie să faci este sa le descarci;
Amazon Alexa, vocea care este oricând pregătită să redea muzica ta preferată, să îți citească știrile sau să schimbe canalul TV pentru ca tu să te poți bucura și relaxa de beneficiile inteligenței artificiale;
Dimensiune cu stand: 1445 x 894 x 274 mm;
Greutate cu stand: 20.4 Kg;
• Tip procesor: Quad core;
Conectivitate wireless: Wi-Fi, Bluetooth;
• Eficiență energetică: Clasa A+;
• Consum energie electrică: 118 W;
• Consum anual energie: 175 kWh;
• Sistem montare pe perete: Compatibilitate VESA– 600 x 200.

În momentul de față, televizorul LED Smart Android TCL, 165 cm, 65EP680, 4K Ultra HD, Clasa A+, este disponibil pe eMAG la prețul imbatabil de 3.300 de lei, redus de la 4.000 de lei, cu posibilitate de achiziționare și în rate.