Aplicatii — December 7, 2020 at 2:02 pm

LEGO DUPLO WORLD se alătură AppGallery

by

Huawei a lansata LEGO® DUPLO® WORLD în magazinul virtual AppGallery. LEGO® DUPLO® WORLD este o aplicație de top, cu peste 13 milioane de descărcări la nivel global. Este populară atât în rândul copiilor, cât și al părinților, în segmentul EduTech și Pre-school, și este un exemplu excelent de îmbinare a învățării cu distracția.

LEGO® DUPLO® WORLD este disponibilă în AppGallery începând cu data de 4 decembrie și este lansată în peste 20 de limbi. Se poate descărca gratuit și include conținut suplimentar disponibil pentru achiziționare.

Lego & HUAWEI AppGalleriLEGO® DUPLO® WORLD este dezvoltată de StoryToys, o filială a Touch Press, special cocepută pentru divertisment, dar și pentru a stârni curiozitatea și a sprijini dezvoltarea copiilor prin jocuri creative ce implică explorarea (descoperire), construirea (structuri) și interpretarea de roluri (storytelling) folosind cărămizi 3D LEGO ® DUPLO®.

Compania Huawei este încântată să aducă acest nume și această lume emblematică în AppGallery, consolidând o bază deja puternică a aplicațiilor pentru copii. LEGO® DUPLO® WORLD oferă o experiență unică și captivantă, ajutându-i pe copii să exploreze, să învețe și să se dezvolte. De asemenea, ajută la crearea unor momente speciale petrecute în familie.

HUAWEI AppGallery și StoryToys așteaptă cu nerăbdare să le ofere utilizatorilor o experiență de utilizare unică, prin distracție și învățare.