Aplicatii, Financiar-Bancar — December 10, 2020 at 5:17 pm

PayPact – platforma online dedicată instrumentării și plății dosarelor de daună

by

PAYPACT 02Antreprenorul Dan Cobeanu pregăteşte lansarea PayPact, prima platformă care facilitează procesul de obținere a compensației pentru accidente acoperite de asigurarea RCA, în urma întocmirii unei constatări amiabile online. Pentru prima dată în România, PayPact introduce plata despăgubirii în urma producerii unui risc asigurat în maximum 48 de ore.

Inovația PayPact constă în procesul de înregistrare a dosarelor de daune prin intermediul aplicației web. PayPact a creat un user flow complet care permite realizarea dosarului de daună pe smartphone, în câteva minute de la producerea accidentului. Informațiile sunt preluate în mare parte automat, împreună cu imaginile şi documentele aferente. Ulterior, acestea sunt procesate de evaluatorii acreditați şi trimise societății de asigurare împreună cu o evaluare a daunelor. După aprobarea asiguratorului, PayPact transferă banii direct în contul clientului în maximum 48 h.

Dan Cobeanu, PayPact„PayPact reduce timpul de așteptare pentru obținerea compensației financiare la doar 48 de ore de la aprobarea dosarului de către asigurator. Păgubiții pot deschide și trimite dosarul de daună digital prin aplicația web PayPact, care îi ghidează la fiecare pas, astfel întreg procesul se reduce de la peste 60 de minute la doar 10 minute. Informațiile și estimările daunei sunt transmise automat companiilor de asigurare pentru validare rapidă. Odată aprobat un dosar, clientul păgubit are posibilitatea de a primi banii în 48 de ore direct de la PayPact”, declară Dan Cobeanu, CEO PayPact.

PayPact este un partener inovator pentru companiile de asigurare, fiind prima platformă care interconectează asiguratorii direct cu clientul în doar câteva minute de la producerea daunelor. De asemenea, având capacităţi extinse antifraudă şi analiză de date, identificând clienții la standarde bancare de securitate şi punând la dispoziţie un sistem performant de interoperabilitate a datelor, PayPact este o resursă modernă care extinde canalele prin care asiguratorii îşi susțin clienții. În același timp, PayPact reduce semnificativ costul de procesare al dosarelor de daună şi îmbunătăţeşte gradul de satisfacţie al clienţilor.