Foto-Video-Audio — December 11, 2020 at 12:44 pm

NAVITEL AR280 DUAL – un DVR auto cu două camere

by

NAVITEL, un furnizor de top pentru piața de electronice auto, lansează un nou model de cameră auto. AR280 DUAL este al 4-lea model din gama sa de DVR-uri, cu posibilitatea de a face înregistrări video pe timplul deplasării și nu numai, atât în fața cât și în spatele automobilului.

image015Acest dispozitiv este echipat cu un senzor optic GC2053 (night vision), care poate înregistra în condiții de lumină foarte slabă, chiar și pe timp de noapte, la o calitate bună și cu o rezoluție Full HD la 30 de cadre pe secundă și cu un unghi de vizualizare de 140°. Ecranul de pe spatele camerei frontale, are o diagonală de 2 inch și oferă o redare clară a filmărilor făcute și salvate pe cardul microSD în format MOV la o compresie H.264 standard.

NAVITEL AR280 DUAL are o mulțime de funcții, cum ar fi: parking mode, care este responsabil pentru activarea automată în caz de lovire și pornirea instant a înregistrării când automobilul este parcat; G-Sensor, activează înregistrarea securizată în caz de coliziune sau manevră bruscă și salvează imagini pentru a fi folosite ulterior în caz de acident; camera din spate înregistrează video la o calitate HD, imagini din spatele automobilului pe timpul deplasării și oferă șoferului detalii chiar și în cazul evenimentelor accidentale ce pot fi “la bara din spate”.

În pachet, pe lângă cele două camere, suportul de prindere pe parbriz, încărcător, cabluri și manual, Navitel oferă bonus și o licență pentru aplicația Navitel Navigator GPS & Maps, pentru smartphone și tablete, care ofertă gratuit acces la hărți offline pentru 47 de țări.

NAVITEL AR280 DUAL este acum disponibila în rețeaua Altex și Media Galaxy, cât și în magazinele online.
Preț promoșional în această perioadă pentru Navitel AR280 DUAL – 299,99 LEI.