Hardware — December 16, 2020 at 11:22 am

nJoy anunță rezultate promițătoare la finalul unui 2020 controversat

by

nJoy business UPS bannerDe peste un deceniu nJoy proiectează, produce li vinde soluții UPS care asigură backup-ul alimentării cu energie electrică pentru protecția eficientă a echipamentelor electrice și electronice.

Brandul a dezvoltat de-a lungul anilor peste 500 de produse diferite, iar în prezent oferta sa dispune de aproximativ 200 de repere cu aplicabilitate în domenii precum IT, Securitate și Energetic de backup. nJoy se concentrează în mod deosebit pe UPS-uri și surse de alimentare PC, oferind linia de acumulatori și cabinete de baterii nJoy ca produse complementare în secțiunea sa de accesorii UPS.

Încredere și acces favorabil dincolo de granițele U.E

Fiind prezent în peste 10 țări la nivel global brandul nJoy a construit parteneriate durabile ce au devenit un atu valoros pentru creșterea afacerii. Obținerea încrederii clienților și accesul favorabil pe piața globală sunt un obiectiv spre care reprezentanții nJoy se îndreaptă cu succes accelerat în ultimii doi ani. În anul 2020 nJoy continuă să depășească granițele Uniunii Europene prin noi parteneriate privind distribuția tehnologică a produselor sale în Rusia, Ukraina, Tunisia și Armenia.

Pe lângă creșterea lanțului de distribuție, reprezentanții nJoy sunt concentratți continuu pe îmbunătățirea produselor deja consacrate și pe dezvoltarea de noi echipamente. Astfel anul acesta, oferta nJoy s-a îmbogățit cu două serii noi de UPS din gama comercială și cu o extindere importantă în zona soluțiilor pentru rezerva de energie industrială. În 2020 nJoy depășește granița consumatorilor mari de peste 100KW, oferind pieței UPS-urile sale Garun 120KL și Garun 180KL ca soluții pentru nevoia backup energetic din mediu industrial-trifazic.

Rezultate financiare în creștere la nivelul tuturor liniilor de produse

În 2020, progresul nJoy din sectorul UPS a determinat creșterea vânzărilor cu peste 27% față de anul anterior a produselor sale dedicate backup-ului electric pentru mediului comercial. O altă creștere semnificativă a fost înregistrată de nJoy și în zona de accesorii UPS unde vânzările au crescut cu peste 70%, datorită soluțiilor complementare de scalare a timpului de backup prin atașarea cabinetelor de baterii la UPS.

Comparativ cu anul 2019, nJoy a făcut schimbări importante și în privința surselor de alimentare PC, specialiștii brandului oferind pieței IT&C șapte serii PSU ce încorporează 22 de produse noi specifice gamei. Datorită acestor schimbări și a proiectelor de success din industria de integrare sistemelor, nJoy înregistrează o creștere de peste 40% în aria producției și comercializării componentelor pentru calculatoare.

Fără contradicții, anul 2020 este în continuare un an al provocărilor și al schimbărilor complexe în toate domeniile de afaceri. Reprezentanții nJoy declară ca menținerea clarității obiectivelor, privind îmbunătățirea portofoliului de produse la nivel micro, prin analiza fiecărei linii principale de produse alături de soluțiile complementare, împreună cu deschiderea oportunităților din sfera industrială, au fost cheia strategică prin care brandul a obținut pentru categoriile de focus o creștere a veniturilor cu aproximativ 35% mai mari față de anul precedent.

Reprezentantii nJoy se declară încrezători în proiectele stabilite pentru 2021, urmărind dezvoltarea sustenabilă a infrastructurii energetice în care activează. Focusul nJoy va fi menținut pe:
– Consolidarea alianțelor și accesarea de noi parteneriate pentru distribuția globală a produselor sale, setându-și un target de prezență în 15 țări;
– Susținerea unui mediu industrial sigur prin încurajarea partenerilor în accesarea de proiecte ce au la bază tehnologia sistemelor trifazice;
– Extinderea gamei de soluții pentru backup-ul consumatorilor cu nevoi de putere de până la 200KW;
– Lansarea unei linii de UPS bazate pe tehnologia litiu;
– Prospectarea pieței pentru lansarea brandului în sfera energiei sustenabile prin dezvoltarea oportunităților oferite de tehnologia solară.