Securitate — December 17, 2020 at 4:38 pm

Cititorul de amprentă cu autentificare în doi pași

by

RB25F-picture-1-1200x565Cititorul de amprentă iCLASS SE RB25F face parte din gama extinsă de soluții biometrice pentru control acces fizic.

Proiectat pentru autentificare în doi pași folosind amprenta și/sau credențiale cu frecvență înaltă, cititorul iCLASS SE RB25F oferă performanțe superioare.

Cititorul iCLASS SE RB25F este compatibil cu o gamă largă de tehnologii pentru credențiale de frecvență înaltă și vine cu HID Mobile Access® și OSDP standard.

Principalele beneficii:

De încredere – folosește tehnologia imaginii multispectrale patentată HID, pentru a livra cea mai bună și consistentă performanță din clasa sa, indiferent de condițiile de mediu.
 Sigur – suportă tehnologia Seos® cu autentificare multistrat între card și cititor, protejând în același timp împotriva amprentelor false și contrafăcute.
Puternic – folosește o nouă platformă care poate identifica amprentele în mai puțin de o secundă.
Robust – proiectat pentru utilizare la interior sau exterior.
Flexibil – oferă mai multe opțiuni ale interfeței pentru diferite arhitecturi de sistem.

Echipa Starnet Consulting integrează cu success produsele și tehnologia HID în sistemele de control acces pe care le instalează de peste 10 ani, indiferent dacă este vorba despre acces cu card fizic, card virtual (prin NFR), acces pe baza de pin sau tag. Amprenta se numără printre cele mai sigure și greu de copiat mijloace de autenficare și așteptăm cu interes provocarea unui proiect în care sa integrăm noile cititoare.

Mai multe detalii îți pot oferi specialiștii Starnet Consulting la adresa vanzari@starnet-consulting.ro.