COMUNICATE — December 21, 2020 at 9:15 pm

Parteneriat KPMG – UiPath pentru accelerarea transformării digitale a afacerilor

by

Digital TransformationKPMG în România a încheiat un parteneriat cu UiPath pentru dezvoltarea și furnizarea de soluții inteligente de automatizare pentru clienți.

Împreună vor oferi companiilor posibilitatea unei transformări digitale complexe a afacerilor, utilizând cele mai noi tehnologii pentru transformarea operațiunilor, pentru inovarea necesară competitivității și pentru reimaginarea experienței clientului final.

Acest parteneriat reprezintă o nouă etapă în colaborarea RPA între cele două firme, cu focus pe implementarea și gestionarea programelor de transformare digitală de anvergură. Experiența KPMG în România în livrarea de servicii de consultanță și de implementare de soluții software complexe va complementa capabilitatea, agilitatea și scalabilitatea platformei de automatizare end-to-end a UiPath.

UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, combinând o soluție RPA cu un set complet de capabilități astfel încât orice organizație își poate scala operațiunile digitale cu o rapiditate fără precedent.