Foto-Video-Audio — December 21, 2020 at 2:26 pm

Seria C71 de la TCL: adevărata experiență de vizionare

by

Televizor-tcl-c-71-header-articolCe ar fi ca atunci când deschizi televizorul să intri direct într-o realitate alternativă? Ce ar fi să trăiești experiența cinematografică la tine acasă pur și simplu apăsând un buton pe telecomandă? Cu seria C71 de la TCL primești răspuns la aceste întrebări. Fie că ești un pasionat al filmelor, un devorator de seriale, un fan înfocat al meciurilor de fotbal sau un entuziast al canalelor de știri, prin tehnologiile 4K HDR, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, ai parte de o experiență de vizionare de neuitat.

În plus, televizoarele din această serie dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferind privitorilor un miliard de culori, reproducerea incredibilă a nuanțelor, contrast extraordinar și luminozitate uimitoare. Astfel, imaginea este mai stratificată, mai bogată, rezultând în mai multe detalii pe ecran, furnizând o experiență cât mai reală, ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii.

Seria C71 impresionează prin aspectul elegant și modern, precum și prin caracteristicile video & audio de top, livrate la un preț accesibil, care transformă acest produs într-un motiv de mândrie pentru orice cumpărător.

Televizorul este echipat cu funcție de conectare la internet printr-o rețea wireless, ce permite navigarea pe web sau utilizarea aplicațiilor de streaming rapid și ușor, astfel vizionarea pe Netflix, YouTube, HBO GO sau orice alt program devine o plăcere. Mai mult, datorită tehnologiei HDR și rezoluției 4K, ce asigură un raport de aspect de 3840 x 2160 pixeli, toți cei din casă, precum și invitații se vor lupta pentru telecomandă.

televizor-tcl-c-71-middle-articolUn alt punct foarte al acestei serii este și caracteristica de upscaling prin care imaginile de rezoluție mai mică sunt convertite la o rezoluție mai mare, de calitate mai ridicată, prin multiplicarea pixelilor, permițând-vă în acest fel să vizionați programele de televiziune la o calitate foarte bună. La acest plus se adaugă și tehnologia Dolby Vision, care vine cu datele de dinamică sau de mișcare la datele de imagine principale, oferindu-ți un adevărat spectacol de culori.

Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi și Bluetooth, iar ca interfață numără 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port RJ-45, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RF, și rulează pe baza unui sistem de operare Android.

Alte caracteristici demne de menționat:
• CI+ Common Interface Plus este o interfață ce permite introducerea unui card Common Interface (CI) achiziționat de la furnizorul de televiziune pentru a avea acces la o anumită grilă de programe;
• Digital Theater Systems – sistem brevetat și standardizat de redare audio Suround folosind canale de sunet adiționale pentru a obține o bună spațialitate;
• Screen mirroring) este o funcție suplimentară ce permite oglindirea ecranului unui dispozitiv mobil pe ecranul televizorului, fără a folosi vreun cablu, ci tehnologia Wi-Fi Direct™;
• Asistent vocal inteligent – care îți permite controlarea televizorului prin comandă vocală;
• Comenzi Vocale – Funcția pentru recunoașterea vocii permite utilizatorului să controleze TV-ul folosind comenzi precum: „Channel up/down” sau „Volume up/down”.

În prezent, pe piața din România se așteaptă reînnoirea stocurilor TCL, așa că stați cu ochii pe promoții și pe site-urile de electrocasnice pentru a nu rata această achiziție. Și dacă nu v-ați convins încă că seria C71 este alegerea potrivită, vă mai spunem doar că se dau foarte repede, ceea ce le face și mai căutate, și vă lăsăm pe dumneavoastră să alegeți dacă vreți să faceți parte din categoria cumpărătorilor care se bucură de excelență în vizionare.

Pentru pasionații domeniului, dar și pentru entuziaști sau curioși, vă recomandăm și review-ul video al celor de la NOOBZ cu privire la acest produs.