COMUNICATE — December 23, 2020 at 5:10 pm

Xiaomi intră în clubul companiilor cu o valoare de piață de 100 miliarde USD

by

Prețul acțiunilor Xiaomi a atins suma de 31.90 dolari HK, cel mai înalt nivel din istoria companiei, cu o valoare de piață care depășește 775.6 miliarde dolari HK și propulseză compania în mod oficial în clubul companiilor cu o valoare de piață de 100 miliarde USD.

Lark20200811-191627-1024x681Actualizarea strategiei “Smartphone x AIoT” lansată în 2020 primește în continuare recunoaștere din partea pieței de capital. În trimestrul al treilea, livrările de telefoane inteligente Xiaomi au ajuns la 46.6 milioane de unități, plasând compania în Top 3 la nivel mondial; numărul dispozitivelor IoT conectate (în afara telefoanelor inteligente și laptopurilor) pe platforma AIoT a atins un nivel uluitor de 289 de milioane, consolidând poziția platformei Xiaomi ca lider global pentru utilizatori. De la începutul anului, prețul acțiunilor Xiaomi a crescut cu peste 180%.

Atingerea acestei performanțe importante pentru companie a fost posibilă datorită fanilor Mi și încrederii în principiul nostru de a aduce inovația pentru toată lumea. Xiaomi va continua să ofere produse uimitoare la prețuri oneste, astfel încât oricine să se poată bucura de o viață mai bună prin intermediul tehnologiilor moderne. Vom continua, de asemenea, să fim primii din industrie la capitolul inovații și vom face totul pentru a surprinde și a le rămâne prieteni apropiați utilizatorilor noștri.