IT Efficiency / Sustainability — January 7, 2021 at 3:16 pm

Îmbunătățirea ratelor de conversie ale brandurilor în activitățile de marketing

by

VTEX aderă la programul de parteneriat al Product Lead și va integra tehnologia în platforma sa, țintind să ofere clienților săi metode prin care să automatizeze producția de creative pe baza datelor de ecommerce și a conținutului social.

Pe măsură ce pandemia globală schimbă radical modul în care sunt cumpărate și vândute bunurile și serviciile, marile branduri globale trebuie să țină pasul în dezvoltarea unui dialog relevant cu audiența lor pe canale multiple și trebuie să poată experimenta rapid în procesele creative pentru a-și îmbunătăți constant ratele de conversie.

Integrarea celor două tehnologii își propune să ofere brandurilor modalități avansate și eficiente prin care pot automatiza creative, fructificând datele pe care le dețin, conținutul generat de influenceri și activele mărcii, pentru a genera mai multe venituri.

Mihai Bocai, CEO, Product Lead: „Brandurile trebuie să dezvolte active digitale de 10 ori mai rapid, cu o zecime din costuri, pentru a ajunge facil la audiențe și pentru a crește viteza de generare a veniturilor. Concurența este chiar la colț iar viteza experimentării este esențială pentru a găsi mesajele relevante și pentru a oferi valoare clientului final pe întregul parcurs al experienței de cumpărare. Construim tehnologie de ultimă generație care să ajute brandurile globale să cheltuiască eficient bugetele de marketing.”

Platforma de comerț colaborativ VTEX integrează în mod unic comerțul digital, capabilități de marketplace și de gestionare a comenzilor, iar adopția sa de către brandurile globale a înregistrat o creștere de 98% în timpul pandemiei. Pandemia provoacă brandurile în moduri fără precedent, iar VTEX este pregătit să le ajute să obțină venituri mult mai repede.

Cristi Movilă, Growth Leader – Eastern Europe, VTEX: „Trebuie să vezi dincolo de Commerce-ul tradițional și să generezi venituri suplimentare printr-un efect de rețea care produce o creștere exponențială. Provocările de astăzi obligă brandurile să poată acționa rapid în fața oportunităților de piață și să aibă la îndemână o serie de instrumente care să le asiste în acest efort. Integrarea rămâne în centrul platformei VTEX și vom continua să creăm parteneriate valoroase care, în cele din urmă, să aducă valoare adăugată clienților noștri.”

Acest parteneriat va permite Product Lead să se dedice în continuare misiunii sale de a democratiza accesul la crearea de conținut prin date sociale, automatizare și integrări. Prin integrarea tehnologiei Product Lead în Vtex, platforma de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere din lume, vor apărea pentru branduri oportunități de creștere a veniturilor fără precedent.

ProductLead_First Screen