NEWS — January 13, 2021 at 2:47 pm

Laptop de gaming cu două ecrane

by

pressrel_flnf97subborw3ikwz67nel6 Noul notebook ASUS Zephyrus Duo 15 SE combină un ecran principal actualizat de 15,6 inchi cu apreciatul ROG ScreenPad Plus, care oferă control tactil pe un ecran secundar de 14,1 inchi, îmbunătățind totul, de la gaming și streaming la creare de conținut și multitasking.

Noul Zephyrus Duo 15 SE încorporează, de asemenea, procesoare care urca în gamă până la un procesor mobil AMD Ryzen™ 9 5900HX de generația următoare și un GPU NVIDIA GeForce RTX™ 3080. Sistemul său de răcire inovator AAS Plus include ventilatoare reproiectate care ajută la disiparea a până la 165 W de putere de procesare combinată.

Un panou premium 4K la 120 Hz afișează imagini fără compromis atât pentru gaming, cât și pentru activități creative, în vreme ce un ecran alternativ la 300 Hz oferă viteze de afișare de clasa esports. Stocarea RAID aproape că dublează fluxul de date procesat prin conectarea SSD-urilor duale direct la CPU.

O gamă mai largă de configurații face ecranul secundar al lui Zephyrus Duo 15 SE accesibil unei audiențe mai mari. Toate modelele încorporează patru boxe cu Dolby Atmos pentru a îmbunătăți redarea audio, un sistem avansat de anulare a zgomotelor pentru a curăța comunicațiile vocale, un slot microSD care simplifică accesarea media, precum și suport pentru încărcare rapidă care sporește mobilitatea în condițiile reale de utilizare. De asemenea, modelele au un corp complet metalic cu o nouă estetică Dot Insight, care îmbină aspectul profesional cu accente mai subtile, lustruite cu laser.