NEWS — January 14, 2021 at 3:23 pm

Noi laptopuri ZenBook cu două ecrane

by

pressrel_fjrkajgo9z8wpylvnsdlishdASUS a anunțat cele mai recente laptopuri din seria premium ZenBook, în frunte cu modelul de 15,6 inchi ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) și cel de 14 inchi – ZenBook Duo 14(UX482), ambele premiate în cadrul galei CES® 2021 Innovation Awards. Aceste laptopuri cu două ecrane introduc noul ASUS ScreenPad™ Plus înclinat, un ecran secundar tactil cu lățime completă dotat cu un nou mecanism de auto-înclinare, care îmbunătățește lizibilitatea, ajută la răcire și funcționează perfect în tandem cu ecranul principal, pentru multitasking și creativitate fără efort.

ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe de flagship, fiind dotat cu procesoare care urcă în gamă până la un Intel® Core™ i9 de generația a 10-a. Echipat cu un GPU de laptop de generație următoare NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070, beneficiază de toate îmbunătățirile NVIDIA Studio destinate creatorilor de conținut.

ZenBook Duo 14 oferă multe dintre beneficiile și funcțiile lui ZenBook Pro Duo 15 OLED, dar are un ecran secundar ScreenPad Plus de 12,6 inchi și un format mai compact, proiectat pentru a atinge cea mai bună productivitate în condiții de mobilitate. Modelul ușor ZenBook Duo 14 are o grosime de doar 16,9 mm, fiind verificat Intel Evo™. Este motorizat de procesoare Intel Core de generația a 11-a și grafică Intel Iris® Xe oferind o durată de viață a bateriei de până la 17 ore1, acoperind practic o zi întreagă.

Pentru utilizatorii care preferă să lucreze cu laptopuri cu un singur ecran, au fost lansate modelele ultra-portabile ZenBook 13 OLED (UX/UM325), dotate cu display OLED de 13 inchi pentru o experiență vizuală ultra-luminoasă.

Beneficiind de generațiile următoare de procesoare Intel și AMD, convertibilul de 15,6 inchi ZenBook Flip 15 (UX564) și modelul ultra-subțire de 14 inchi ZenBook 14 (UM425) oferă performanțe de top, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să realizeze mai multe fără compromisuri.