Internet/Telecom — January 14, 2021 at 10:20 pm

Noua serie Samsung Galaxy S21 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone Romania

by

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România la precomandă până pe data de 28 ianuarie.  

Samsung Galaxy S21UltraLansată în urmă cu un deceniu, seria Galaxy S a oferit experiențe mobile inovatoare tuturor utilizatorilor care consideră smartphone-ul un partener de încredere pentru exprimare, conexiune și divertisment. Noua serie Galaxy S21 se bazează pe această moștenire și oferă o experiență premium într-o varietate de modele, astfel încât utilizatorii să-l poată identifica pe cel mai potrivit stilului și nevoilor personale.
Seria vine cu un design complet nou și cu ecrane de ultimă generație. Galaxy S21 dispune de un display compact de 6,2″, în timp ce Galaxy S21+ are un afișaj extins de 6,7″, precum și o baterie mai mare ideală pentru pasionații de mobile gaming.

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al noii serii Galaxy S21 și oferă un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8″. Este cel mai inteligent display creat de Samsung și, comparativ cu Galaxy S20, noul Galaxy S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare și un raport de contrast îmbunătățit cu 50%.

Toate cele trei modele de smartphone oferă protecția Comfort Shield pentru a reduce oboseala ochilor.

Seria Galaxy S21 propune un design nou al camerei foto-video: Contour Cut. Acesta se încadrează perfect în cadrul metalic al dispozitivului pentru o estetică elegantă și diferită. Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere pentru a realiza fotografii de o calitate superioară în diferite condiții de lumină, dar și pentru a înregistra și edita videoclipuri cu ajutorul funcțiilor ce utilizează inteligența artificială. Camera principală (ultra-wide, wide și dual telephoto) dispune de un senzor de 108MP îmbunătățit. Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, se pot realiza fotografii 4K la 60 fps pe toate obiectivele. În plus, smartphone-ul oferă posibilitatea de a fotografia în format RAW de 12 biți pentru a nu pierde niciun detaliu la editarea fotografiilor.

Seria Galaxy S21 vine cu o îmbunătățire a funcției Snap cu rezoluție 8K ce permite obținerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acțiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită. Chiar și în condiții de mișcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi stabile cu ajutorul funcției video îmbunătățite Super Steady la 60 fps. Noua funcție Director View permite vizualizarea, comutarea și selecția celei mai bune fotografii din galerie. Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale și secundare pentru reacții în timp real cu ajutorul funcției Vlogger View și previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea fără a pierde nicio acțiune cu funcția Live Thumbnails.

Galaxy S21 și S21+ sunt disponibile în mai multe variante. Astfel utilizatorii pot opta pentru versiuni de 128GB sau 256GB spațiu de stocare și 8GB RAM, în timp ce S21 Ultra va fi disponibil  în versiuni de 128GB sau 256GB memorie de stocare și 12GB RAM sau 512GB și 16GB RAM.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 28 ianuarie în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă online primesc gratuit o pereche de căști Galaxy Buds Live și un Galaxy SmartTag pentru Galaxy S21 și S21 Plus, iar pentru S21 Ultra o pereche de căști Galaxy Buds Pro și un Galaxy SmartTag. Toate produsele oferite bonus se revendică prin intermediul aplicației Samsung Members.

Noua gamă de telefoane Galaxy S21 poate fi achiziționată în rate împreună cu abonamentul RED Infinity 25.