Hardware — January 15, 2021 at 2:14 pm

Noile laptopuri de gaming ROG Strix

by

pressrel_4hcv6kavgekckwbz8cqof4bpASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat modelele Strix SCAR 15 și Strix SCAR 17, laptopuri de gaming premium reproiectate de la bază pentru a le oferi jucătorilor de esports o experiență fără compromisuri în turneele competitive.

Flagship-ul Strix SCAR 17 este echipat cu cel mai rapid ecran de laptop din lume, cu un panou de nivel IPS de 17,3 inchi, care combină o rezoluție Full HD cu o rată de reîmprospătare de 360Hz și un timp de răspuns de 3ms. Comparativ cu cei 240Hz care reprezintă standardul întâlnit în turnee, un ecran cu o rata de reîmprospătare de 360Hz reduce latența noilor cadre cu 33%.

Modelul Strix SCAR 15 are un ecran de 15,6 inchi, cu o rată de reîmprospătare de 300 Hz și un timp de răspuns de 3 ms. Pentru gamerii care vor fluiditate cu mai multe detalii, sunt disponibile modelele SCAR 15 și 17, cu noi panouri WQHD cu o rata de reîmprospătare de 165 Hz și un timp de răspuns de 3 ms. Rezoluția mai mare de 2560 x 1440 a acestor ecrane este și mai captivantă cu un gamut de culoare cinematografic DCI-P3.

Cele două modele implementează prima tastatură opto-mecanică pe un laptop Strix, oferind atât un răspuns rapid, cât și o mare durabilitate.

Un raport ecran-corp mai mare pune utilizatorul mai aproape de acțiune, în vreme ce amprenta mai mică și bateria mai mare cu suport pentru încărcare Type-C îi maximizează portabilitatea.

Cele patru boxe susținute de tehnologia Dolby Atmos, pentru o experiență audio mai captivantă, și Two-Way AI Noise Cancelation procesează atât intrarea, cât și ieșirea audio, pentru a conferi o claritate de cristal chat-ului cu echipa.