Data Center / Storage — January 28, 2021 at 8:03 pm

nJoy prezintă Garun UPS, sursa neîntreruptibilă de energie în afaceri

by

GARUN poza articolCalitatea energiei electrice un factor crucial în afaceri

Soluțiile la problemele de calitate ale energiei electrice ce pot apărea în cadrul proceselor industriale, a serviciilor și chiar a celor rezidențiale, dictează competitivitatea pieței în domeniul energetic.

nJoy, brandul românesc specializat în protecția și managementul echipamentelor electronice și electrice, prezintă sistemele Garun UPS din gama sa industrială.

Prin accelerarea inovațiilor în planul tehnologic al produselor sale, nJoy reușește în mod constant update-ul portofoliului său de UPS, oferind în 2021 soluții complexe de backup de până la 180 KW pentru sisteme critice ce stau la baza afacerilor din sfera industrială, a securității și a infrastructurii energetice.

Update-ul adus modelelor Garun 10 KL și 20 KL lărgește utilizabilitatea UPS-uri industriali în sfera soluțiilor de backup energetic de mare putere, acoperind o gamă largă de nevoi, atât în medii de lucru monofazate, cât și trifazate.

nJoy Garun UPS – fiabilitate, rentabilitate și versatilitate energetică

Folosindu-se de versatilitatea tehnologiei moderne nJoy aduce pe piața industrială două soluții UPS, Garun 10 KL și 20KL, ce asigură în mod rentabil energie electrică de calitate pentru consumatori critici cu alimentare trifazată sau monofazată. Mai exact, aceste soluții sunt pregătite să protejeze și să ofere energie în orice situație, indiferent de necesitățile de alimentare ale consumatorilor conectați.

Într-o manieră diferențiată față de celelalte modele trifazate de mare putere din seria lor, UPS-urile Garun 10 KL și 20 KL reprezintă o soluție universală pentru susținerea infrastructurii energetice atât într-un mediul trifazat, cât și într-unul monofazat. nJoy a echipat cele două UPS-uri profesionale cu posibilitatea selectării manuale a modului de operare astfel încât, consumatorii conectați indiferent de natura sarcinii lor să poata funcționa în condiții sigure.

UPS-urile Garun 10 KL și 20 KL sunt pregătite să funcționeze în toate variantele de mediu necesare beneficiarilor săi, indiferent de branșamentul acestora: intrare trifazată – iesire trifazată, intrare trifazată – ieșire monofazată sau chiar și intrare monofazată – ieșire monofazată.

Garun 10 KL-20 KL, printr-un factor unitar de putere pe ieșire, o eficiență declarată între 94.5% și 98.5% (depinzând de modul său de funcționare), un algoritm ce reduce distorsiunile armonice (până la ≤ 2% în sarcina rezistivă și ≤ 5% în sarcina neliniară) și funcția de transfer pe bypass pentru a elimina riscul întreruperilor, demonstrează o capacitate mare de adaptare la medii cu consum crescut de energie (24/7) și la numeroase tipuri de consumatori.

Întreaga serie nJoy Garun UPS cu topologie ODC (Online Double-Conversion), îndeplinește standarde stricte și oferă protecție completă pentru o gamă largă de echipamente sensibile din domeniul infrastructurii IT, constructiilor, serviciilor de urgență, liniilor de producție, roboților și panourilor de comandă industriale, cât și pentru orice altă situație în care apare nevoia de backup energetic pe durate critice.

Pe lângă posibilitatea selectării manuale a modului de operare în funcție de branșament și/sau consumatori, modelele nJoy Garun 10 KL-20 KL oferă și posibilitatea scalabilității sarcinii și a timpului de backup în funcție de nevoia specifică de energie a echipamentelor conectate. Astfel, toată seria Garun UPS oferă opțiuni de modificare facilă a configurației bateriilor interne, de adăugare a cabinetelor externe adiționale pentru baterii și de instalare a până la 3 UPS-uri în paralel, devenind cea mai performantă soluție nJoy pentru protecția sigură, flexibilă și de lungă durată a mediului în care este instalat.

Întreruperile energiei electrice afectează sistemele critice până la sistarea operării acestora și pot determina pierderi materiale și de timp. Pentru rezerva de energie necesară susținerii infrastructurii afacerilor dumneavoastră atât din mediul industrial privat, cât și public, nJoy va recomanda Seria Garun UPS.