Hardware — January 28, 2021 at 2:31 pm

Noile modele Fujitsu LIFEBOOK au fost construite special pentru noua normalitate

by
RS72122_U9311_front_side_4000px
Fujitsu LIFEBOOK U9311

Proiectat în timpul pandemiei globale, modelul Fujitsu LIFEBOOK U9311 de generaţie nouă este construit special pentru ceea ce înseamnă noua normalitate în cazul utilizatorilor ocupaţi. Bazat pe platforma Intel vPro de generaţie 11 şi fiind mai subţire, mai uşor şi cu o durată de viaţă a bateriei mai mare ca înainte – cântăreşte doar 885 de grame – acest model vârf de gamă LIFEBOOK redefineşte munca fără compromisuri.

Notebook-urile LIFEBOOK U9311X convertible şi LIFEBOOK U9311 clamshell cu ecran de 13.3 inci cântăresc cu câteva sute de grame mai puţin o tabletă cu keyboard, rulează sistemul Windows 10 Professional şi incorporează o tastatură completă. LIFEBOOK U9311 dispune de conectivitate de date 5G, în vreme ce LIFEBOOK U9311X se poate transforma într-o tabletă cu un ecran tactil generos de 13,3 inci.

Îmbunătăţiri care se potrivesc stilurilor actuale de lucru

Linia de produse LIFEBOOK este caracterizată de îmbunătăţiri certe pentru anul 2021, proiectate cu gândul la noi stiluri de lucru. Cea mai frapantă îmbunătăţire vizuală este oferită de cadrul super îngust al LIFEBOOK U9311, care conferă un ecran aproape lipsit de chenar şi o amprentă extrem de mică. Şasiul de magneziu asigură robusteţea notebook-urilor în suficientă măsură ca acestea să poată fi transportate peste tot.

Construite pentru videoconferinţă
O cameră video HD incorporată asigură transmiterea de imagini cu un puternic contrast şi poate fi închisă complet cu un nou tip de comutator mecanic. Modelele LIFEBOOK au garantate conversaţiile fără probleme ca urmare a celei mai bune soluţii audio create graţie tehnologiei Dirac de corecţie a răspunsului la frecvenţă şi impuls, precum şi tehnologiilor de întărire a volumului, special create pentru difuzoare de mici dimensiuni.

Grafică uimitoare
Incorporarea graficii Intel Iris Xe asigură o experienţă deosebită pentru aplicaţii de mare intensitate grafică – la paritate cu notebook-uri care utilizează unităţi grafice de nivel entry mai scumpe.

img20
LIFEBOOK U9311X

Securitate din design
Noile modele integrează Windows Hello pentru conectare convenabilă, iar autentificarea biometrică contact-free PalmSecure de la Fujitsu oferă cel mai ridicat nivel de securitate prin comparaţie cu oricare alt tip de autentificare biometrică integrată. Modelele dispun, de asemenea, de soluţia Intel Hardware Shield, disponibilă exclusiv pe platforma Intel vPro platform. Prin aceasta se asigură cea mai cuprinzătoare securitate bazată pe hardware, incluzând protecţie a sistemului de operare, protecţie a aplicaţiilor şi datelor, şi detectare avansată a ameninţărilor.

Cea mai bună conectivitate
Datele mobile 5G sosesc în cadrul modelelor LIFEBOOK pentru prima dată, oferind acces incorporat la cea mai nouă şi rapidă conectivitate. Noile modele păstrează, de asemenea, practicalitatea conectării cablate printr-un port LAN accesibil prin intermediul unei casete inovatoare.

Noi standarde
Durata de viaţă a bateriei reduce grija timpului de utilizare şi anulează nevoia de a căra un adaptor de încărcare şi un cablu. Pentru comoditate, noile modele LIFEBOOK au ca standard încărcarea USB-C Thunderbolt 4. O nouă baterie cu patru elemente asigură performanţe şi durabilitate crescute.

Rüdiger Landto, Head of Product Category Management EMEA – Client Computing Devices – Fujitsu, declară: „Am dispus de oportunitatea perfectă de a pune în faţă noile cerinţe de lucru la proiectarea noilor modele LIFEBOOK. Ca atare, ne-am putut axa pe transformarea echipamentelor LIFEBOOK în partenerii perfecţi pentru lucrul la distanţă, indiferent cum preferă să folosească utilizatorul acest echipament, ca o tabletă sau pe o masă de lucru.”

De asemenea, Fujitsu lansează platforma Intel vPro din generaţia 11 pentru modelul actualizat LIFEBOOK U7311 clamshell şi pentru tableta STYLISTIC Q7311, ambele incorporând baterii cu durată lungă de viaţă.