Data Center, IT Efficiency — February 9, 2021 at 1:46 pm

Acti9 iC40, noul sistem modular de înaltă performanță pentru distribuția finală

by

maxresdefaultSchneider Electric anunță cea mai noua soluție EcoStruxure – sistemul conectabil Acti9 iC40 pentru distribuția finală. Un sistem complet, faza-neutru, extinde gama Acti9 prin consolidarea beneficiilor de bază ale gamei anterioare, standardizând caracteristicile sistemului Acti9 iC60, adăugând noi funcții și cele mai bune soluții de conectivitate.

Redescoperiți eficiența

Noul sistem Acti9 iC40 faciliteaza construirea tablourilor de distributie si instalarea echipamentelor. Componentele optimizate si configuratiile multiple de cablare reduc timpul si efortul implicat de aceste procese, permitand in acelasi timp ca upgrade-urile si modernizarile tablourilor existente sa se faca mai usor si cu costuri mai mici. Corelarea dintre organizarea dispozitivelor din tablou cu schemele monofilare face posibila construirea primului sistem faza-nul optimizat, permitand ca tablourile sa se construiasca rapid, iar componentele usor de instalat, concepute pentru economisirea spatiului, sa lase loc pentru modernizari ulterioare.

Vizibilitate

Întreținerea și intervențiile vor fi mai eficiente. Oferind protecție vizibilă pentru o întreținere mai ușoară, noul sistem Acti9 iC40 include caracteristici precum VisiTrip, un indicator de semnalare a defecțiunilor pentru o remediere rapidă la fața locului și VisiSafe, o bandă verde distinctă cu izolație întărită pentru o întreținere în condiții mai bune de siguranță. Aspectul îngrijit, cablarea ordonată și identificarea rapidă și simplă a dispozitivelor defecte, atât la fața locului, cât și de la distanță, contribuie la o protecție vizibilă.

Conectivitate

Sistemul Acti9 iC40 de la Schneider Electric este un element cheie al arhitecturii EcoStruxur™ Power. Soluția conectată valorifică tehnologiile EcoStruxure pentru a furniza operatorilor și proprietarilor aplicații, analize și servicii care le oferă control asupra proceselor. Senzorii wireless PowerTag monitorizează consumul de energie în timp real, astfel încât operatorii să poată supraveghea toate sarcinile, indiferent de dimensiunea clădirii, iar EcoStruxure Facility Expert furnizează notificări inteligente, de la distanță, pentru o gestionare îmbunătățită a mentenanței preventive.

Luând în considerare expertiza Schneider Electric obținută în urma proiectării a cinci generații de sisteme modulare de distribuție finală de joasă tensiune, reînnoim acum gama noastră deja populară Clario iDPN cu noul Acti9 iC40, un sistem proiectat în deplină concordanță cu sistemul global Acti9, pentru a oferi inovații pentru instalațiile de distribuție finală. Sistemul Acti9 iC40 oferă o performanță de neegalat atunci când vine vorba de simplitatea și viteza instalării, optimizarea spațiului din tablou, precum și de ușurința întreținerii și modernizării.

Pentru mai multe informații despre sistemul Acti9 iC40, vă invităm să accesați https://www.se.com/ro/ro/product-range/65251-acti9-ic40/