MANAGEMENT — February 11, 2021 at 5:09 pm

Jacques-Edouard Gueden este noul vicepreședinte executiv și președinte al operațiunilor EMEA la Xerox

by

Xerox, o companie globală care creează noi tehnologii pentru locul de muncă, a anunțat numirea lui Jacques-Edouard Gueden în funcția de vicepreședinte executiv și președinte al operațiunilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), rol pe care l-a îndeplinit provizoriu de la sfârșitul lunii septembrie. El îi raportează lui John Visentin, vicepreședinte și CEO Xerox.

„Jacques-Edouard va fi responsabil pentru echipele Xerox implicate în introducerea pe piață a produselor în regiunea EMEA, pentru a prezenta portofoliul complet de produse, servicii și software Xerox tuturor clienților și partenerilor noi, dar și celor deja existenți”, a spus Visentin. „Cunoștințele sale profunde despre ceea ce au nevoie clienții și relațiile pe termen lung stabilite în regiune îl poziționează bine pentru a stimula performanța și creșterea.”

Jacques-Edouard-Gueden_XeroxGueden, cu o activitate de 32 de ani în cadrul companiei, a ocupat de-a lungul carierei sale diverse poziții de conducere, cu responsabilitate tot mai mare, în vânzări și marketing. Cel mai recent a ocupat funcția de președinte Xerox pentru Franța, Belgia și Luxemburg. Înainte de aceasta, Gueden a ocupat funcția de vicepreședinte senior EMEA operațiuni și marketing.

„Pe măsură ce ne extindem portofoliul și capabilitățile, în regiunea EMEA accentul va fi pus pe creșterea notorietății, dar și pe creșterea veniturilor pentru tehnologiile existente și pentru cele viitoare ale companiei Xerox, inclusiv software, finanțare și inovații precum metalele 3D și partea legată de industrie a IoT (Internet of Things)”, a spus Gueden. „Aștept cu nerăbdare să conduc echipa către obținerea unor rezultate importante pentru clienții și partenerii Xerox.”