COMUNICATE — February 11, 2021 at 12:02 pm

Rezultatele bune ale Mazars pentru anul 2019/20

by

MazarsVeniturile Mazars pentru exercițiul financiar 2019/2020 (1 septembrie 2019 – 31 august 2020) au ajuns la 1,9 mld. EUR, reprezentând o creștere de 7,8% (excluzând impactul Forex de -0,3%) comparativ cu exercițiul financiar anterior. Creșterea veniturilor are la bază o creștere organică puternică (5,9%), completată de o creștere externă pozitivă (1,8%).

În pofida crizei, Mazars a continuat să investească și să își planifice viitorul. Peste 1.100 de parteneri au votat recent aprobarea noului plan strategic „One24”, un nume care recunoaște unicitatea modelului de parteneriat integrat al Mazars. Planul descrie traseul grupului pentru următorii patru ani, valorificând punctele forte și atributele distinctive ale Mazars: servicii de calitate, integrare operațională transfrontalieră, consecvență internațională, dedicare și grijă pentru clienți și angajaţi.

Noul plan continuă procesul de transformare a grupului și consolidează poziția Mazars ca lider internațional în domeniul auditului, fiscalității și consultanței, prin îmbunătățirea continuă a talentelor și a experienței clienților, dar și a serviciilor inovatoare și a modului de lucru. În următorii patru ani, compania va continua să se concentreze asupra priorităților sale: orientarea către client, managementul calității și al riscurilor, creșterea internațională, integrarea operațională, dezvoltarea talentelor și contribuția la construirea unei lumi echitabile și prospere.

În octombrie 2020, Mazars și-a lansat noua identitate de brand, care reafirmă misiunea și valorile tradiționale: integritate, responsabilitate și asumare. Acestea reflectă şi mai bine poziția Mazars din prezent și experiența unică pe care o oferim angajaților și clienților noștri, prin care îi susţinem în parcursul lor către succes şi îi încurajăm să facă ceea ce este corect întotdeauna.

Noua filozofie de brand sărbătorește modul în care Mazars s-a transformat, fără a-și compromite cultura, valorile sau modelul de afaceri unic, dar și modul în care facilitează alegerea și aduce o perspectivă unică pe piața serviciilor de audit, fiscalitate și consultanță. De asemenea, reafirmă un angajament puternic pentru construirea unei lumi corecte și prospere, precum și a unei industrii mai sănătoase. Datorită poziției sale solide pe piața serviciilor de audit în contextul companiilor listate la bursă, Mazars se asigură că auditorii, care au o misiune de interes public, pot obține rezultatele necesare, indiferent de provocări. În concordanță cu misiunea sa, grupul dorește să se poziţioneze în fruntea dezbaterii privind sectorul de audit, să promoveze schimbări semnificative în profesie și face apel la o dezbatere publică în care să fie implicate toate părțile interesate.