Networking — February 12, 2021 at 1:45 pm

Allied Telesis încheie un nou parteneriat

by

ATIAllied Telesis, furnizor de top de soluţii hardware şi software pentru soluţii inteligente de reţele de date, a anunţat încheierea unui parteneriat cu Purple, o companie de soluţii inteligente de management al spaţiilor fizice. Parteneriatul vizează mai ales dezvoltarea de soluţii bazate pe seria TQ5403 de puncte de acces wireless construite de Allied Telesis.

Analiza inteligentă a datelor este obligatorie atunci când se pune problema optimizării costurilor legate de spaţiile fizice şi a conformităţii cu măsurile de siguranţă publică. Astfel de cerinţe de conformitate înseamnă că firmele trebuie să utilizeze datele şi noile tehnologii oriunde este posibil pentru a economisi bani.

Soluţia Purple este dezvoltată pentru reţelele Wi-Fi existente şi furnizează o serie întreagă de date de analiză legate de comportamentul utilizatorilor Wi-Fi. Firmele pot folosi informaţiile din portalul Purple pentru a îmbunătăţi experienţa Wi-Fi a utilizatorilor, eficienţa operaţională şi loialitatea clienţilor.

Integrarea cu soluţia Purple este de acum disponibilă pentru cele mai noi versiuni de puncte de acces wireless din seria TQ5403 construite de Allied Telesis. Aceste puncte de acces sunt primele puncte de acces hibride din lume care suportă simultan arhitecturi radio multi-canal şi single-canal. Prin combinarea celor două arhitecturi se obţine cea mai bună acoperire posibilă şi cea mai bună experienţă de mobilitate pentru spaţii mari, birouri aglomerate, spaţii exterioare şi medii industriale.

Tehnologia Channel Blanket de la Allied Telesis elimină limitările de roaming mobil şi problemele legate de interferenţe între canale. Prin adăugarea Purple Captive Portal, experienţa utilizatorilor este îmbunătăţită şi costurile de operare sunt micşorate. În plus, adăugarea soluţiilor de automatizare reţea Autonomous Management Framework (AMF) şi Autonomous Wave Control (AWC), intrate de multă vreme în portofoliul ATI, ajută semnificativ la economisirea de timp şi bani pentru firmele care le utilizează, şi sunt uşor de folosit.