Foto-Video-Audio — February 18, 2021 at 10:28 am

Bucură-te de magia competițiilor sportive cu televizoarele TCL

by

Pandemia de coronavirus a dat întreaga planetă peste cap și a schimbat modul în care au loc competițiile sportive naționale și internaționale atât de îndrăgite de suporteri. Însă, pasiunea pentru sport nu poate fi stăvilită nici măcar de situația epidemiologică de la nivel global, căci Champions League a revenit în forță. Primele meciuri din fazele eliminatorii au avut loc deja, iar partida dintre Barcelona și PSG, derulată recent, a marcat un nou moment istoric, Mbappe devenind primul jucător care reușește să înscrie un hattrick pe Camp Nou. Meciul a fost urmărit cu sufletul la gură de fani din toată lumea, fotbalul fiind în topul preferințelor consumatorilor de competiții sportive.

Bucură-te de magia competițiilor sportive cu televizoarele TCL (1)TCL crede că fanii adevărați merită cele mai bune produse TV care să le asigure o experiență de vizionare de neuitat, mai ales că, acum majoritatea competițiilor sportive, indiferent de natura lor, au loc fără spectatori, fiind difuzate în format virtual, și vine cu soluții prin seria de televizoare C71 . Ești gata să te bucuri de meciurile tale preferate, alături de familie sau de gașca nelipsită de prieteni, și să simți fiecare moment ca și cum ai fi acolo? Ești pregătit să fii martorul tuturor evenimentelor istorice din campionatele de fotbal prezente și viitoare?

Televizoarele din seria C71 dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferind privitorilor un miliard de culori, reproducerea incredibilă a nuanțelor, contrast extraordinar și luminozitate uimitoare. Astfel, imaginea este mai stratificată, mai bogată, rezultând mai multe detalii pe ecran, furnizând o experiența cât mai reală, ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii.

C71 impresionează prin aspectul elegant și modern, precum și prin caracteristicile video și audio de top, livrate la un preț accesibil. Televizorul este echipat cu funcție de conectare la internet printr-o rețea wireless, ce permite navigarea pe web sau utilizarea aplicațiilor de streaming rapid și ușor, astfel vizionarea pe Netflix, Youtube, HBO GO sau orice alt program devine o plăcere, iar datorită tehnologiei HDR și rezoluției 4K, ce asigură un raport de aspect de 3840 x 2160 pixeli, toți cei din casă vor fi impresionați.

Bucură-te de magia competițiilor sportive cu televizoarele TCL (3)Un alt punct foarte al acestei serii este și caracteristica de upscaling prin care imaginile de rezoluție mai mică sunt convertite la o rezoluție mai mare, de calitate mai ridicată, prin multiplicarea pixelilor, permițând-vă în acest fel să vizionați programele de televiziune la o calitate foarte bună. La acest plus se adaugă și tehnologia Dolby Vision, care adaugă datele de dinamică sau de mișcare la datele de imagine principale oferindu-ți un adevărat spectacol de culori.

Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi și Bluetooth, iar ca interfață enumeră 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port RJ-45, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RF, și rulează pe baza unui sistem de operare Android.

Bucură-te de magia competițiilor sportive cu televizoarele TCL (2)În prezent, pe piața din România se așteaptă reînnoirea stocurilor TCL, așa că stați cu ochii pe promoții și pe site-urile de electrocasnice pentru a nu rata această achiziție.