IT Efficiency / Sustainability — February 24, 2021 at 5:58 pm

Kyocera în topul sustenabilității

by

kyocera-ecoRecent, The Wall Street Journal a listat Kyocera în top 100 „companii gestionate sustenabil la nivel global”. Clasificarea s-a făcut ținând cont de capacitatea companiilor de a dezvolta strategii ce pot fi susținute pe termen lung și abilitatea acestora de a le pune în execuție până la nivel de gamă de produse comercializate.

Kyocera în TOP 100 companii sustenabile

Clasamentul a fost realizat de analiștii publicației financiare The Wall Street Journal. Au fost evaluate valorile de sustenabilitate a peste 5500 de companii tranzacționate public. Principalele criterii de evaluare au vizat:
• Modelul de afaceri și capacitatea de inovație
• Probleme sociale externe și cele legate de portofoliul de produse
• Relația cu angajații și condițiile de muncă
• Eforturile de conservare și protecție a mediului și capacitatea de gestionare a riscurilor de mediu.

Aprecierea analiștilor WSJ este confirmată de analiștii din industrie.

Începutul anului i-a adus companiei Kyocera Document Solutions și premiul WorldStar Award 2021 acordat de World Packaging Organization la categoria Electronice. Premiul reprezintă un reper pentru întreaga piață de soluții de ambalare a produselor. Competiția evaluează compatibilitatea cu mediul înconjurător, eficiența economică, originalitatea materialelor de ambalare și acordă statutul „WorldStar” celor mai spectaculoase produse.

Kyocera a primit această distincție pentru soluția inovativă de ambalare a alimentatoarelor duplex automate de documente utilizate la echipamentele multifuncționale. Este pentru a zecea oară când Kyocera Document Solutions primește acest prestigios premiu.

Standardele practicate de Kyocera în materie de ecologie au însă o istorie îndelungată. 99% dintre produse Kyocera sunt catalogate ca verzi: ceea ce inseamnă că aproape toate produsele Kyocera sunt proiectate cu respect față de mediul înconjurător.

Tehnologia ECOSYS, lansată în 1992, este cea mai bună ilustrare a modului în care Kyocera Document Solutions înțelege să ofere soluții de cea mai înaltă calitate și totodată să ia parte la eforturile globale de protejare a mediului înconjurător. ECOSYS este o tehnologie utilizată de echipamentele de tipărire Kyocera și permite reducerea impactului asupra mediului înconjurător (Ecologie), reducerea costurilor de exploatare (Economie) și asigură o integrare simplificată cu infrastructurile existente (Sisteme).

Componenta ecologică este completată cu succes de calitatea și fiabilitatea de excepție a imprimantelor și echipamentelor multifuncționale de tipărire Kyocera, care au primit constant recunoașterea analiștilor din industrie, reflectată și în numeroasele premii BLI.

În România, echipamentele de tipărire Kyocera Document Solutions sunt distribuite de IT Bright Solutions.