Enterprise Software — March 10, 2021 at 3:44 pm

Soluții de digitalizare pentru fabrici

by

digitalizare-fabrici-1Parteneriatul KFactory – Dendrio oferă clientilor soluții complete de digitalizare a fabricilor. Ca urmare a solicitărilor de finanțare a proiectelor de digitalizare Dendrio a invitat în acest demers un partener care să poată susține finanțarea proiectelor: ProCredit Bank. Astfel, compania își propune să accelereze procesul de decizie și implementare în condițiile în care bugetele de investiții de tip CAPEX au fost diminuate de criza curentă.

Bazat pe experiența și rezultatele obținute la clienții actuali, o fabrică de nivel mediu care operează cel puțin 20 de utilaje în 3 schimburi poate obține o valoare adăugată de cel puțin 1 mil. RON ca beneficiu direct din creșterea performanței și productivității cu aproximativ 10%. Prin implementarea și utilizarea soluției Kfactory companiile vor produce mai mult cu aceleași resurse.

Inteligența artificială în industria producătoare
KFactory reinventează accesul la informație, aducând în producție echipa de ingineri virtuali, inteligența artificială dedicată proceselor de producție, mentenanța, calitate și supply chain. Utilizând tehnologii de la Microsoft, Druid și UiPath, solutia KFactory inovează industria de producție, îmbunătățind dramatic performanța echipelor operaționale și calitatea deciziilor luate zilnic.

Infrastructura securizata în mediu hibrid
Dendrio oferă fabricilor arhitecturi de tip ”Infrastructure as a Service”, ”Platform as a Service” și ”Software as a Service” – într-un mod securizat, hibrid, multi-cloud. Compania implementează soluții IT integrate, cu focus pe infrastructuri securizate in mediu hibrid (on-premise/cloud). Discutam de componente hardware, software si servicii de proiectare si implementare a arhitecturilor complexe.

Finanțarea proiectelor de digitalizare din fabrici
ProCredit Bank susține inițiativele de dezvoltare ale IMM-urilor din România prin programe proprii de finanțare sau programe europene, fără să solicite garanții din partea clientului. Prin parteneriatul cu Dendrio și Kfactory ne dorim să extindem suportul oferit pentru producătorii din România. Astfel, am creat Creditul de Investiții în Digitalizare pentru IMM-uri, un produs ce răspunde nevoii de automatizare a producției. Clienții pot beneficia de o perioadă de rambursare de până la 5 ani, iar planul este gândit în funcție de activitatea acestora și ține cont și de activitățile sezoniere.