Data Center / Storage — March 10, 2021 at 3:57 pm

Vertiv accelerează dezvoltarea la nivel global prin noi investiții

by

Vertiv, (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat că își va dezvolta și îmbunătăți programul Vertiv Partner Program (VPP) pentru a extinde accesul la factorii de decizie IT și pentru a îmbogăți experiența partenerilor și clienților acestora. Investiția în VPP include o nouă imagine de ansamblu asupra rețelei globale de parteneri, dar și un nou sistem global de gestionare a relațiilor cu partenerii, care le permite acestora să interacționeze cu Vertiv pentru înregistrări de tranzacții, instrumente de configurare și orice altceva ar putea avea nevoie pentru a iniția, gestiona sau finaliza procesul de lucru cu Vertiv. Aceste îmbunătățiri fac parte din investiția continuă a Vertiv în oameni și resurse, totul în beneficiul partenerilor și clienților.

„Programul dedicat partenerilor este fundamentul uneia dintre ramurile Vertiv care a înregistrat cea mai rapidă creștere. Deși avem un program global care poate susține oportunitățile internaționale, instrumentele și beneficiile noastre sunt adaptate nevoilor unice ale partenerilor din fiecare dintre piețele noastre locale, iar lanțul de aprovizionare asigură livrarea rapidă și ușoară a echipamentelor, precum și asistență oriunde lume”, a declarant Rob Johnson CEO al Vertiv. „În cele din urmă, setăm standarde și mai înalte, pentru a asigura partenerilor noștri o experiență de cea mai bună calitate”.

Albertazzi-Giordano
Giordano Albertazzi, președintele Vertiv pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA)

Vertiv își folosește echipa cu vastă experiență în relația cu partenerii, portofoliul extins și noile instrumente pentru a eficientiza interacțiunile și a accelera și mai mult creșterea programului. Instrumentele oferă partenerilor acces simplificat la un portofoliu extins de produse, axat în mare parte pe soluții rack integrate, cu un nou configurator, care le permite acestora să găsească soluții complete alături de echipamentele de infrastructură Vertiv™, simplificând acest proces și scurtând termenele clienților lor. Giordano Albertazzi, președintele Vertiv pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), se ocupă de coordonarea globală, împreună cu președinții regionali și organizațiile acestora, dedicate relației cu partenerii.

Vertiv deține un portofoliu extins pentru centre de date, Edge, telecomunicații și alte aplicații critice. În 2020, lansările de produse dedicate în EMEA au inclus UPS-uri monofazate de înaltă eficiență, cum ar fi Vertiv™ Liebert® GXT RT+ și Vertiv™ Edge line-interactive UPS, rackPDU-ul universal Vertiv™ Geist™ (UPDU) adaptabil la nivel global, și echipamentele de administrare IT, Vertiv™ Avocent® și Vertiv™ Cybex®, care abordează probleme de securitate și de gestionare la distanță. O extindere a portofoliului este planificată pentru anul 2021.

„Piața IT crește rapid pentru a susține noul val de digitalizare și vedem un potențial imens în viitor”, spune Senthu Premakumar, Research & Business Development director la CONTEXTworld. „Ultimele noastre cercetări arată că Vertiv a realizat unul dintre obiectivele sale cheie, și anume acela de a oferi marje semnificative de profit distribuitorilor săi, depășindu-și competitorii importanți de pe această piață”. 

Pentru mai multe informații despre Vertiv Partner Program și portofoliul de soluții, vizitați, Partners.Vertiv.com.