Foto-Video-Audio — March 12, 2021 at 12:40 pm

ViewSonic și Pantone au anunțat tombola online Deveniți experți în culori

by

Image 2_Scenario photoViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, și Pantone, autoritatea globală în domeniul culorilor, au anunțat tombola online comună “Deveniți experți în culori” – “Become a Color Expert”. Începând cu data de 10 martie 2021, cei care răspund corect la întrebări legate de Pantone și monitoarele ColorPro VP68a pe pagina dedicată campaniei vor primi șansa de a câștiga un monitor profesional ColorPro VP2768a validat Pantone, plus alte premii speciale Pantone.

„Ne bucurăm să colaborăm cu Pantone pentru a găzdui această campanie axată pe creație și invităm pe toată lumea să participe, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele legate de culori și pentru a obține o șansă de a câștiga monitorul nostru ColorPro VP2768a validat Pantone”, a spus Oscar Lin, șef al diviziei de monitoare la ViewSonic, completând: „Validarea Pantone demonstrează că monitorul VP2768a asigură o acuratețe deosebită a culorilor, potrivită pentru creatorii de conținut. Vom continua colaborarea strânsă cu Pantone, pentru ca pe viitor să putem oferi și mai multe monitoare validate Pantone.“

„Monitoarele profesionale ColorPro VP68a îndeplinesc toate cerințele Pantone, trecând toate testele de simulare Pantone® Formula Guide, oferind culori realiste, vii și fidele. Prin lansarea campaniei ‘Deveniți experți în culori’ împreună cu ViewSonic, continuăm parteneriatul strâns pe care îl avem, al cărui scop este acela de a oferi culori vii și fidele creatorilor de conținut din toată lumea”, a declarat Iain Trevor Pike, director pentru licențiere Pantone.

Image 1_Key VisualCampania “Deveniți experți în culori” se desfășoară în perioada 10 martie – 11 aprilie. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați pe data de 26 aprilie 2021. Participanții trebuie să răspundă la patru întrebări despre Pantone și despre monitoarele ColorPro VP68a. Cei care vor răspunde corect la toate întrebările vor lua parte la tombolă. Pe lângă șansa de a câștiga un monitor ColorPro VP2768a, participanții pot primi diverse premii speciale, proiectate folosind Pantone Color of the Year 2021, PANTONE 17-5104 Ultimate Gray și PANTONE 13-0647 Illuminating.

Monitoarele ViewSonic ColorPro VP68a sunt proiectate pentru creatorii de conținut care apreciază acuratețea și precizia culorilor. Gama a fost testată riguros, trecând benchmark-urile de validare Pantone, bazate pe întreaga gamă de culori Pantone Formula Guide, astfel că acoperirea spectrului sRGB este de 100%. Monitoarele VP68a permit calibrare hardware folosind soluția software ViewSonic Colorbration, garantând acuratețea și consistența culorilor pe termen lung, prin punerea la dispoziția utilizatorilor a celei modalității de calibrare de culoare cu cel mai ridicat nivel de calitate.

Pentru mai multe detalii cu privire la campanie, vizitați pagina web dedicată. Printre premii, se numără:
• Marele premiu          2x monitor ViewSonic ColorProTM  VP2768a de 27”
• Premiul al doilea      7x ghid de culoare ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021
• Premiul al treilea      7x cană în ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021
• Premiul al patrulea   7x agendă în ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021
• Premiul al cincilea    7x breloc ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021