Data Center / Storage — March 16, 2021 at 4:32 pm

Schneider Electric extinde 3-Phase Easy UPS 3L de la 250 kVA la 600 kVA pentru a asigura continuitatea operațiunilor în mod și mai eficient

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a extins Easy UPS 3L de la 250 kVA la 600 kVA (400V) cu adăugarea de Uninterruptable Power Supplies (UPS-uri)  de 250, 300 și 400 kVA pentru baterii externe. Disponibil în majoritatea țărilor, Easy UPS 3L simplifică și eficientizează configurația și serviciile, oferind o disponibilitate ridicată și predictibilitate clădirilor comerciale de dimensiuni medii și mari și aplicațiilor UPS industriale.

EasyUPS3L_RNG_H_webCu amprenta sa compactă, designul paralel și redundant cu disponibilitate ridicată și specificațiile electrice complexe, Easy UPS 3L protejează echipamentele critice într-o gamă largă de medii, împotriva daunelor cauzate de întreruperi de curent sau supratensiune. Este până la 96% eficient energetic in modul online pentru a asigura predictibilitate pentru costurile cu utilitățile. Easy UPS 3L acoperă o gamă largă de tensiuni ale bateriilor și răspunde unei varietăți de configurații ale acestora. Echipamentul vine cu o gamă completă de opțiuni și accesorii, facilitând integrarea în diferite medii.

„Cu această extensie la Easy UPS 3L, Schneider Electric continuă să răspundă nevoilor pieței, oferind soluții accesibile, complexe și competitive, care acordă prioritate eficienței, flexibilității, predictibilității și fiabilității afacerilor conectate de astăzi. Este ușor de configurat, instalat, utilizat și întreținut”, a declarat Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric.

„Datorită unei combinații deosebite de specificații competitive, unui design complex și tolerant la erori care îmbunătățește rezistența și fiabilitatea și unor dimensiuni optimizate care economisesc spațiu prețios, Easy UPS 3L este alegerea ideală pentru o continuitate ușoară a activității și investiții optimizate, indiferent unde vă aflați.”

Clienții beneficiază de service-ul global Schneider cu rețele locale puternice de specialiști, care oferă clienților o gamă completă de servicii pe parcursul întregului ciclu de viață al unui Easy UPS 3L. Serviciul de pornire inițială este inclus pentru a se asigura că Easy UPS 3L este configurat corect și în siguranță pentru cele mai bune performanțe, fiabilitate, siguranță și încredere.

Simplu de configurat, utilizat și întreținut, Easy UPS 3L:
• Oferă rezistență la medii dificile cu plăci de circuite imprimate, cu acoperire conformă, cu filtru de praf înlocuibil, factor de putere unitar și protecție puternică la suprasarcină, toate acestea făcând din Easy UPS 3L o soluție fiabilă pentru continuitatea afacerii.
• Oferă mai puțină complexitate a sistemului și economisește investițiile CapEx.
• Are o arhitectură versatilă și paralelă pentru redundanță sau pentru capacitate crescută. Puteți instala până la 5 UPS-uri în paralel pentru capacitate sau 5 +1 UPS-uri în paralel pentru redundanță. Dacă un bloc de alimentare devine inoperabil, sarcina va continua să fie susținută de blocurile rămase, cu condiția ca sarcina să fie sub capacitatea blocurilor de putere funcționale din sistem.
• Permite monitorizarea și gestionarea ușoară cu gama de software EcoStruxure IT, atunci când cumpărați placa de rețea opțională.

Pentru mai multe informații, accesați www.schneider-electric.com/ecostruxure-it și încercați soluția de monitorizare EcoStruxure IT Expert gratuit timp de 30 de zile.

Pentru a afla mai multe despre Easy UPS 3L, accesați link.