Internet/Telecom, Securitate — March 17, 2021 at 2:26 pm

Firewall as a Service, soluția de securitate completă împotriva atacurilor cibernetice

by

Cyber security network. Padlock icon and internet technology networking. Businessman protecting data personal information on tablet and virtual interface. Data protection privacy concept. GDPR. EU.Digitalizarea accelerată a mediului de afaceri din ultima perioadă creează noi oportunități de dezvoltare pentru companii dar scoate la iveală și potențiale riscuri cibernetice la care se pot expune. Adopția crescută a muncii de acasă necesită o gestionare cât mai eficientă și mai flexibilă din partea companiilor, iar alegerea potrivită a unei soluții de securitate cibernetică joacă un rol important în asigurarea continuității activităților în condiții de deplină siguranță.

GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C din România, vine în sprijinul companiilor cu soluții complete de securitate cibernetică prin platforma GTS Firewall as a Service.
Axată pe dinamica nevoilor de business, platforma oferă un grad ridicat de flexibilitate în alegerea protecției datelor și facilitează accesul la o gamă variată de servicii de securizare a conexiunii la Internet și a serverelor fizice sau virtuale găzduite în centrele de date ale furnizorului.

Securitate integrată pentru locații multiple

Platforma GTS Firewall as a Service securizează end2end tot ceea ce este important pentru un business, de la activitatea angajaților pe calculatoare, fie că vorbim de laptop, desktop sau alte, la conectivitatea acestora cu serverul companiei, până la infrastructura din Cloud. Accesul companiilor la platformă permite reorganizarea politicilor de firewall și a modului de abordare a securității, astfel încât traficul generat din surse multiple, cum ar fi centre de date, birouri, utilizatori remote, infrastructură de Cloud, etc, să fie direcționat într-un Cloud specific.

Monitorizare în timp real

Prin intermediul platformei GTS Firewall as a Service, companiile au posibilitatea de a analiza, controla și securizare traficul de date accesate pe Internet, printr-un raport de monitorizare care facilitează analizarea aprofundată a măsurile de securitate, identificarea vulnerabilitățile și aplicarea rapidă a unor măsuri corective.

Costuri predictibile

Soluția tehnologică oferă o predictibilitate ridicată a costurilor pe toată perioada contractuală deoarece mentenanța și operațiunile de întreținere ale platformei sunt asigurate de GTS Telecom, fără a implica investiții suplimentare din partea clienților pentru achiziționarea de echipamente performante și licențe costisitoare.
În funcție de nivelul de protecție împotriva atacurilor cibernetice, serviciul GTS Firewall as a Service poate fi accesat în baza unui abonament lunar, disponibil în trei configurații – Basic, Premium și Professional. În plus, companiile beneficiază de un punct unic de contact pentru conectivitate și securitate, iar echipa tehnică oferă suport pentru configurare, implementare, gestionare și mentenanță pe tot parcursul contractului.

Aplicabilitate securizată unitară

Cu politica de securitate aplicată unitar, soluția Firewall as a Service oferită de GTS Telecom asigură o gamă extinsă de facilități, cum ar fi protecția datelor din rețeaua LAN, securizarea rețelei WAN prin tehnologie IPSec, conectarea securizată a utilizatorilor mobili prin SSL VPN la serverele companiei aflate on-premises sau la mediul virtualizat în GTS Cloud, distribuirea traficului în mod egal către
multiple servere web, protecția serverelor de aplicații precum WEB, SQL, ERP, CRM, dar și restricționarea accesului către anumite website-uri și aplicații nonbusiness, conforme politicilor interne, precum și verificarea antispam și antivirus a e-mailurilor.

Membră a grupului Deutsche Telekom, GTS Telecom este una dintre cele mai longevive companii românești, cu o prezență de peste 25 de ani pe piața din România, și un partener de încredere pentru serviciile de telecomunicații pe piața locală. Compania IT&C pune la dispoziția clienților săi un portofoliu extins de servicii naționale și internaționale, inclusiv o gamă completă de servicii de securitate care include Disaster Recovery, Backup as a Service, GTS Anti DDoS, Managed Network Security,Audit de Securitate, Network Penetration Testing, produse anti-malware și soluții integrate de securitate (supraveghere video, control acces, detecție și alarmare la efracție și incendiu).

Pentru mai multe informații, contactați echipa de vânzări GTS sales@gts.ro

gts-zona_contact-03