Aplicatii — March 19, 2021 at 10:58 am

Jocul Homescapes, disponibil în magazinul virtual HUAWEI AppGallery

by

HUAWEI AppGallery_HomescapesHUAWEI AppGallery anunță lansarea unui nou nume în categoria de gaming, alături de o serie de reduceri și cadouri speciale pentru utilizatori. Jocul Homescapes, parte din seria Playrix, este disponibil deja pentru utilizatorii din întreaga lume și îi invită să se bucure de o experiență captivantă și de beneficii exclusive.

Homescapes, cunoscut pentru modul de joc walk-through, este cel de-al doilea nume din seria Playrix Scapes care se alătură magazinului virtual, Gardenscapes fiind primul joc din portofoliu care a debutat în AppGallery în decembrie anul trecut. Acesta a  înregistrat un număr de peste 3 milioane de descărcări în întreaga lume, fiind apreciat de pasionații de gaming pentru experiența interactivă oferită.

„Suntem încântați să le oferim jocul popular Homescapes mai multor jucători din întreaga lume prin parteneriatul cu AppGallery. După lansarea cu succes a jocului Gardenscapes, așteptăm cu nerăbdare să aflăm feedback-ul utilizatorilor Huawei și acum”, declară Maxim Kirilenko, Chief Business Development Director, Playrix.

Noii jucători care se alătură HUAWEI AppGallery vor putea obține cadouri exclusive în valoare de 5,49 euro pentru a acoperi trei ore de viață în joc pentru distracție nelimitată, 10.000 de monede și pot beneficia de două promoții pentru moneda Star. În mod similar, utilizatorii HUAWEI AppGallery deja existenți se pot bucura de o serie de promoții cu cupoane și cadouri în valoare de până la 10 euro.

În plus, jucătorii Homescapes, inclusiv cei fără dispozitive Huawei, au șansa de a revendica o reducere suplimentară de 35% a pachetelor de începători și ucenici, în perioada 10-18 martie.

Fanii Playrix din întreaga lume sunt întâmpinați cu provocările cunoscute de restaurare tip puzzle, precum și cu nenumărate funcții noi de explorat, inclusiv boostere unice și combinații explozive. Jucătorii au acces la mii de opțiuni de design pentru a-și crea propria casă, dispunând de libertatea maximă de a-și explora creativitatea în mod interactiv.

Huawei, sprijin important pentru parteneri

Fiind una dintre platformele de aplicații globale cu cea mai rapidă creștere, HUAWEI AppGallery oferă sprijin important dezvoltatorilor. Echipa dedicată a venit în întâmpinarea Playrix cu sprijinul operațional de care a avut nevoie pentru fiecare lansare – atât Gardenscapes, cât și Homescapes.

„Sprijinul și îndrumarea pe care echipa noastră le-a primit din partea Huawei în procesul de lansare în AppGallery au fost excelente și suntem încântați să putem oferi un alt joc popular de puzzle match-3 utilizatorilor magazinului virtual”, completează Maxim Kirilenko, Business Development Director, Playrix.

Homescapes reprezintă un exemplu de calitate a modului în care un joc poate beneficia de HMS Core, fiind integrat cu kitul IAP care garantează o experiență perfectă pentru utilizatori și dezvoltatori.