COMUNICATE — March 22, 2021 at 4:39 pm

Modex obține statutul „Co-Sell Ready” de la Microsoft

by

Modex, companie software specializată în dezvoltarea tehnologiei blockchain, a obținut statutul „Co-Sell Ready” de la Microsoft, pas ce  îi va permite să acceseze piețe noi și o comunitate vastă de potențiali clienți din rețeaua Microsoft. Această colaborare va stimula inovația tehnologică prin crearea de soluții personalizate împreună cu Microsoft.

Noul statut de partener facilitează intrarea companiei Modex într-o comunitate selectă cu acces special la resurse de co-selling și la echipa globală de vânzări Microsoft, marcând un pas important în dezvoltarea companiei axate pe tehnologia blockchain.

„Obținerea statutului de „Co-Sell Ready” de la Microsoft este o etapă importantă pentru dezvoltarea noastră viitoare și totodată este dovada unui parteneriat puternic. Suntem încântați să facem parte din ecosistemul Microsoft și mai ales de noile oportunități ce se vor ivi. Credem că tehnologia blockchain are potențialul de a schimba paradigmele tradiționale în lumea afacerilor. Cu această realizare ne apropiem de obiectivul nostru de a face tehnologia blockchain accesibilă oricărei persoane sau organizații prin soluția patentată Modex BCDB, disponibilă și în Azure”, a declarat Mihai Ivașcu, CEO și cofondator Modex.

„În 2016, Microsoft a lansat statutul de Co-Sell Ready pentru partenerii săi, oferindu-le prin intermediul lui asistență completă pentru vânzări și marketing. Presupune, de asemenea, acces la o vastă comunitate de clienți și parteneri Microsoft pentru oportunități de vânzare. De curând, acest statut a fost acordat companiei Modex, o companie fondată de români care revoluționează tehnologia blockchain, adresându-se în principal sectorului enterprise. Pe viitor ne dorim să existe cât mai multe companii pornite din România care să poată accesa beneficiile acestui parteneriat. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu echipa Modex, pentru a aduce împreună inovație și valoare clienților și partenerilor noștri”, a declarat Daniel Rusen, Director Marketing și Operațiuni, Microsoft România.

Statutul de „Co-Sell Ready” oferă produsului Modex Blockchain Database (Modex BCDB) includerea în catalogul de soluții Microsoft, lucru ce facilitează accesul potențialilor clienți la acest produs software. Mai mult, următorul pas în parteneriatul cu Microsoft este integrarea caracteristicilor de imuabilitate a produsului Modex BCDB în Microsoft365 Compliance Center.

Modex BCDB-MicrosoftIntegrarea Modex în ecosistemul Microsoft a început să se contureze în iunie 2020 când compania a fost acceptată în programul Microsoft for Startups. La sfârșitul anului 2020, soluția patentată Modex BCDB a fost integrată cu Microsoft Azure, unul dintre cei mai mari furnizori de cloud computing disponibili pe piață. Prin prisma acestei integrări tehnologice, Modex oferă produsul său software ca un IaaS (Infrastructure as a Service) în ecosistemul de cloud Azure. Din punct de vedere tehnic, de acum beneficiarii Azure pot implementa rapid Modex BCDB în subscripția lor pentru a ridica și configura o infrastructură hibridă care îmbunătățește securitatea datelor prin intermediul beneficiilor tehnologiei blockchain dezvoltate la Modex