Evenimente — March 23, 2021 at 3:23 pm

Afaceri sub umbrelă mai mare

by

La finele anului trecut, Veracomp, unul din cei mai dinamici jucători de pe piaţa regională de securitate din Europa de Est, a fost achiziţionată de către Exclusive Networks, o firmă cu prezenţă globală şi interese în mai multe zone de activitate. Firma americană şi-a anunţat recent, în cadrul unui eveniment online, rezultatele financiare pentru 2020 şi planurile de dezvoltare pentru viitorul imediat ca urmare a achiziţiilor efectuate în plin an de pandemie, dintre care achiziţia Veracomp este cea mai recentă.

Businessman with an umbrella looking at a giant key with blue sky on the backgroundAstfel, compania a depășit condițiile dificile de tranzacționare devansând media pieței şi a înregistrat vânzări și venituri din exploatare record, cu venituri anuale în creștere cu 8%. Achiziţiile efectuate, care înseamnă o concentrare pe vendorii principali de securitate cibernetică generează performanță, depășind procentul de creștere înregistrat de industrie. În plus, platforma digitală X-OD, lansată tot relativ recent de companie, contribuie deja la creșterea rapidă, prin venituri recurente pe bază de subscripție. Toate cele de mai sus au permis firmei să pună bazele unei noi viziuni pentru 2021, ca specialist global de infrastructură digitală de încredere.

Vorbind în cadrul evenimentului, Jesper Trolle, CEO Exclusive Networks, a declarat: „Cu toate incertitudinile și constrângerile pe care ni le-a oferit 2020, anul care s-a încheiat a însemnat un exercițiu de rezistență, voință, dar și rezultate extraordinare pentru Exclusive Networks. Nu am nicio îndoială că specializarea în domeniul cibernetic a reprezentant un factor uriaș al succesului nostru în această perioadă, motiv pentru care va rămâne vector al schimbării și în viitor. Viziunea noastră constă într-o lume de încredere totală, la nivel de individ și de organizație, iar misiunea noastră este de a transforma acest deziderat într-o realitate. În calitate de specialist în materie de infrastructură digitală de încredere, suntem în poziția ideală pentru a-i sprijini pe partenerii noștri în valorificarea numeroaselor oportunități semnificative care se deschid.”

La rândul lui, Andy Travers EVP Sales & Marketing, Exclusive Networks a spus: „Viitorul ne rezervă oportunități semnificative. Exclusive Networks este poziționat, în mod ideal, în miezul unei furtuni perfecte – în care accentul este pus pe transformarea digitala accelerată; adoptarea rapidă a cloud-ului și a activității distribuite; o dependență sporită față de securitate și integritate – toate acestea ne plasează, în momentul de față, în centrul unei mari oportunități. Cu un ecosistem dezvoltat în jurul unor vendori de top, bazat pe o rețea de parteneri de încredere, alimentat de inovație continuă și ideologia serviciilor de top, ne angajăm față de partenerii noștri să rămânem relevanți și valoroși într-o lume digitală care se schimbă rapid.”