Networking — March 23, 2021 at 2:53 pm

Easy Styl, noua gamă de aparataj modular Schneider Electric

by

Schneider Electric a lansarat gama Easy Styl, o gamă de aparataj ultraterminal ce conține prize, întrerupătoare, variatoare de tensiune universale și prize media, care permite electricienilor să găsească soluția potrivită și estetică pentru orice tip de spațiu.

LMR7263009_288x288Designul modular al gamei Easy Styl acoperă un număr mare de aplicații și funcții, oferind posibilitatea instalării a până la șapte module într-o ramă, iar dispozitivele au o construcție robustă și fiabilă. Astfel, electricienii pot propune clienților din segmentul rezidențial și cel de spații de birouri soluții elegante și stilate, potrivite design-ului, dar și cu aplicabilitate extinsă.

Proiectate în conformitate cu cerințele electricienilor, prizele sunt fabricate conform normelor VDE, întrerupătoarele sunt conforme cu standardul SR EN 60669-1, iar noua gamă include și dozele de montaj.

Liniile curate de design completează funcționalitatea mecanismelor.

Designul intuitiv ajută mult și în munca de instalare a electricienilor, produsele din gama Easy Styl fiind ușor de montat și fixat. Mecanismele sunt montate printr-un singur clic, iar ramele decorative pot fi instalate rapid, prin simpla apăsare peste module.

Mecansimele au terminale conice mari și diagrame de conexiuni clare, prezentate direct pe produse, pentru a ușura munca electricienilor. La nevoie, ramele decorative se pot îndepărta ușor, prin intermediul unor fante laterale pentru șurubelniță, invizibile din față, pentru a menține aspectul elegant.

Gama Easy Styl atrage prin opțiunile numeroase în materie de finisaje, ramele de plastic sunt plate sau curbate, iar cele din materiale naturale oferă o paletă extinsă de finisaje precum: sticlă, lemn sau inox. În cazul ramelor realizate din materialele naturale se poate opta între 10 culori diferite (4 pentru sticlă, 3 pentru lemn și 3 pentru inox). Atemporale și fiabile, ele se potrivesc oricărui tip de interior.