Foto-Video-Audio — March 25, 2021 at 11:24 am

Bang & Olufsen lansează Beoplay HX

by

Beoplay HX 0012Bang & Olufsen a lansat astăzi căștie Beoplay HX, ce reprezintă o experiență audio puternica și autentică cu ANC digital, cu confort crescut și până la 35 de ore de redare, demonstrând expertiza Bang & Olufsen în domeniul sunetului, al designului și al artizanatului.

„Dedicarea noastră în creația celor mai bune produse audio a dus la lansarea căștilor Beoplay HX ce oferă o experiența sonoră captivantă și precisă, confort maxim și o interfață de utilizare ce a fost rafinată pentru a satisface obiceiurile, valorile și nevoile clienților noștri. Fie că lucrați de acasă, călătoriți în scop de afaceri sau de plăcere, evadați din zgomotul vieții de zi cu zi și transformați-vă experiența audio în una revoluționară cu noile noastre căști”, spune Christoffer Polusen, vicepreședintele și directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Sunet remarcabil

Beoplay HX oferă o experiența audio puternică datorită celor două difuzoare personalizate de 40mm, cu magneți de neodim și porturi pentru bas ce asigură o performanță optimă a basului. Patru microfoane dedicate creează o calitate impresionanta în timpul conversațiilor  prin utilizarea tehnologiei beamforming avansate, în timp ce optimizarea bateriei asigură până la 35 de ore de redare – echivalentul a 5 zile lucrătoare de redare audio fără a fi nevoie de reîncărcare.

Beoplay HX 0018Sunetul pentru care Bang & Olufsen este deja cunoscut este în plus perfecționat datorită îmbunătățiri funcției vocale, în timp ce experiența audio este la rândul său mai fină și mai captivantă datorită introducerii noii generații de tehnologie digitală de adaptare activă a sunetului care anulează zgomotele nedorite fără a compromite calitatea audio. Beoplay HX ajută ascultătorii să evadeze din cotidian, îi învăluie și le oferă o experiență asemănătoare sălilor de concerte unde muzica este la volum maxim. Prin intermediul aplicației dedicate Bang & Olufsen, utilizatori pot schimba cu ușurința profilele de sunet, setările ANC prestabilite, accesând în același timp caracteristicile esențiale direct din interfața rafinată a căștilor.

Confort maxim

Confortul este esențial în timpul purtării căștilor, iar Beoplay HX au fost concepute cu gândul la bunăstare. Ușoare si create pentru a fi durabile, dar și cu un design ergonomic care fac posibilă purtarea căștilor toată ziua în confort total de către persoanele cu diferite mărimi ale capului. Toate acestea se datorează chiar bentiței redesenate care are o zonă centrală ce preia presiunea și ajută la purtarea pe timp îndelungat.

Realizați din materiale autentice, bureții căștilor sunt înveliți la suprafață în piele moale de miel, iar interiorul este realizat din spumă cu memorie ce se adaptează la forma și curbele urechii pentru un confort suprem. Partea superioară a bentiței căștilor este realizată din piele de vacă cu o granulație fină, în timp ce partea inferioară este realizată dintr-o țesătură tricotată. Căștile Beoplay HX vin într-o husă realizată din material ce se mulează pe forma lor și a accesoriilor lor și care le protejează atunci când vă aflați în mișcare.

Tehnologie perfecționată

Pentru a îmbunătăți și mai mult căștile, Beoplay HX au fost create astfel încât să poată atinge până la 35 de ore de redare, ceea ce le face remarcabile pe piață. Acestea oferă conectivitate rapidă, puternică și stabilă prin Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair și Made for iPhone (MFi). Procesul de configurare a produsului este facil, atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele Apple, conducând la o interacțiune mai bună și fără probleme.

Artizanat îmbunătățit

Cunoscut pentru designul rafinat si măiestria scandinavă, Bang & Olufsen au folosit cele mai bune materiale pentru Beoplay HX creând astfel cele mai luxoase căști, ce încorporează pentru partea estetică pielea moale și aluminiul lustruit și care asigură o capacitate crescută de a spori confortul, acustica și durabilitatea. Brațele glisante sunt fabricate din aluminiu ușor periat, anodizat sablat și reciclat. Discul este realizat din aluminiu cu un finisaj circular, ca de diamant ce este montat într-o structură vopsită de polimer reciclat care creează contrast între senzațiile fine și cele mate.

Beoplay HX 0084Disponibile în nuanțele Black Anthracite, Sand și Timber, Beoplay HX au o garanție globala de trei ani de la înregistrare, subliniind calitatea pe care o pot aștepta clienții atunci când achiziționează căști de la Bang & Olufsen.