NEWS — March 30, 2021 at 8:56 pm

Globalworth oferă un spațiu de birouri pentru un centru de vaccinare anti-COVID

by

Centru de vaccinare_GlobalworthFundația Globalworth a pus la dispoziția autorităților din București un spațiu de birouri Globalworth pentru un centru de vaccinare anti-COVID. Aflat la parterul clădirii City Offices, cu o suprafață totală de 306 mp, centrul marchează un pas important în lupta națională împotriva pandemiei COVID-19.

Condus de autoritățile publice ale Municipiului București, activitatea centrului va consta în vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane din etapa a treia a campaniei naționale de vaccinare. Noul centru public va fi deschis 7 zile din 7, va avea 6 puncte de vaccinare în care vor lucra 35 de cadre medicale și va acomoda peste 360 de persoane pe zi, programate prin platforma națională https://programare.vaccinare-covid.gov.ro.

În plus, Fundația Globalworth rămâne angajată în lupta națională împotriva COVID-19 și prin susținerea Asociației Observatorul Român de Sănătate. Bugetul de 15.000 euro oferit pentru acest partener ajută la realizarea unor campanii de comunicare pentru creșterea încrederii populației cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.