NEWS — April 1, 2021 at 5:02 pm

KPMG a încheiat un parteneriat cu Skyline Drones

by

vizual-dronePrin intermediul acestui parteneriat, KPMG poate oferi clienților săi alternative inovatoare la activitățile care, până de curând, au fost realizate în mod tradițional și cu utilizare intensivă a forței de muncă, precum și soluții la provocările abordate până în prezent într-un mod limitat. Inspecțiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp și efort și prezintă un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate în special unor industrii precum agricultura, energia, telecomunicațiile, petrolul și gazele, precum și construcțiilor civile și industriale.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România, explică: „Pe lângă serviciile tradiționale de consultanță, KPMG își extinde oferta cu soluții inovatoare pentru a sprijini afacerile clienților, ajutându-i să își dezvolte operațiunile și să facă față provocărilor strategice și operaționale. Parteneriatul cu Skyline Drones este un mod de a adăuga tehnologie și soluții inovatoare la oferta noastră către clienți. Acestea sunt din ce în ce mai solicitate pe piață, consolidate de circumstanțele actuale generate de pandemia COVID-19”.

„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii”, adaugă Andrada Iliescu, Director Consultanță în Afaceri, KPMG în România. „În ultimii patru ani, expunerea noastră față de industria dronelor a crescut exponențial, iar recenta creștere a tehnologiilor adiacente a sporit și mai mult proliferarea soluțiilor oferite cu ajutorul dronelor. Supravegherea cu dronă poate acoperi o paletă mare de servicii, de la inspecții ale rezervoarelor de petrol sau ale spațiilor înguste / închise, la inspecții ale liniilor de înaltă și medie tensiune, ale emisiilor de gaze, stadiile de constructie ale cladirilor comparativ cu planurile tehnice, inspecția activelor etc. Suntem încântați de parteneriatul cu Skyline Drones, care extinde portofoliul nostru de oferte de soluții prin tehnologie. Acestea vor include acum evaluări și integrări complete, operațiuni de zbor și soluții de procesare a imaginilor captate”.