NEWS — April 2, 2021 at 10:33 am

Cisco Live!: conturarea unui viitor incluziv

by

Cisco a lansat în cadrul Cisco Live! o serie de inovații care îi vor ajuta pe clienți să își transforme aplicațiile, să își susțină eficient echipele, să își securizeze organizațiile și să își transforme infrastructura.

digitalizareCisco organizează în perioada 31 martie-1 aprilie 2021 evenimentul global virtual Cisco Live!, la care participă peste 90.000 de clienți și parteneri, din peste 200 de țări din întreaga lume. Experiența digitală de două zile cu tema „Turn IT Up” recunoaște eforturile depuse de clienți și parteneri, care sunt eroii IT ai organizațiilor lor, în special în aceste vremuri dificile.

Anul trecut ne-a arătat că suntem mai puternici împreună și că tehnologia ne poate ajuta să găsim noi modalități de a conecta, securiza și automatiza o lume în continuă schimbare și din ce în ce mai digitală.

„Ne aflăm într-un moment unic, în care putem modela viitorul care se află înaintea noastră și, pentru a face acest lucru, avem nevoie de tehnologia potrivită pentru a pune bazele unei fundații”, a spus Chuck Robbins, președinte și CEO Cisco. „Odată cu inovațiile pe care le prezentăm săptămâna aceasta, clienții noștri din întreaga lume vor putea să conecteze, securizeze și automatizeze IT-ul în viitor și, în același timp, să folosească tehnologia pentru a stimula un viitor incluziv pentru toți.”