NEWS — April 5, 2021 at 10:30 am

Morphy Richards introduce Soup Maker-ul pe piața din România

by

501020 Supa crema cu Soup Maker Total ControlBrandul britanic Morphy Richards lansează pe piața din România o nouă categorie de produs – Soup Maker-ul, un aparat inteligent pentru a pregăti supa zilei, proaspătă și hrănitoare, în doar 21 de minute. Producătorul britanic pune la dispoziție patru variante de produs cu setări dedicate de a găti supe clasice, supe cremă sau smoothie-uri.

„Obiceiul sănătos al românilor de a mânca zilnic un fel de mâncare lichid are acum aliatul potrivit pentru a pregăti ușor și rapid o supă proaspătă și delicioasă la fiecare masă, ce poate fi servită ca felul întâi la prânz sau drept o cină ușoară. Ne bucurăm să propunem consumatorilor români aparate inovatoare de gătit, cum este Soup Maker-ul Morphy Richards, ce vine cu beneficii de sănătate și timp liber! În fiecare zi te poți bucura de 21 de minute, cât timp Soup Maker-ul pregătește o nouă supă hrănitoare pentru întreaga familie”, declară Laurențiu Codescu, Head of Eastern Europe Market GDCA.

Soup Maker-ele Morphy Richards sunt create pentru a fi dispozitivele ideale de pregătire a supei zilei, făcute în casă. În funcție de model, produsele de tip Soup Maker oferă funcții speciale pentru a răspunde diferitelor nevoi de a găti supa – de la formatul Compact, cu două porții, până la aparatele cu o capacitate extinsă, de patru porții, și funcționalități-cheie precum sotare, cântărire, menținere caldă, reîncălzire, pauză sau timer.

Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri.